Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    na, kipróbáltam ezt a barbáros témát. Nem rossz, 3 kör, körönként 17-18 gyakorlat, a végére lefáradtam, mint mondjuk egy nagyon intenzív Mári Tomi féle köredzésen. Gyak semmi új a nap alatt, ami nekem nem tetszett az az 1-2 hagyományos súlyzós feladat - bell óta rühellem a kézi súlyzókat, nem kényelmes.

    Mondjuk nekem a köredzés mindig a gyenge pontom volt, térdizület miatt a sok guggolás stb néha érzékenyen érintett, de itt jó volt látni hogy a sörpocakommal és 125 kilómmal azért sikerült végigszenvedni a 3 kört míg jópár fiatalabb kigyúrt srác a második kör végén már a padot próbálta nem összehányni és kiült. A gyakorlatok képlékenyek, akinek van kis tapasztalata bellel, az könnyen beleviheti azokat is - én is ezt tervezem majd kézi súlyzó helyett.

    Decemberben még kóstolgatom ezt a fajta edzést, és szerintem januárra döntök merre tovább - az ismerősök miatt ez eddig plusz 1 pont. A bérlet/látogatás itt kicsit rugalmasabb, sajnos meló miatt havonta 1 hét alapból kiesik, illetve ad-hoc sokat utazok, néha már égett a pofám hogy a befizetett havi bérletből 2-3 hetet midnig ki kellett hagynom Tominál - és sajna ez egyre sűrűbben fordult elő.

    Itthonra mindenképp szerzek most egy bellt, és próbálom kiegészíteni - tesztelgetem, a dinamikus termes edzés mennyire jó mondjuk belles statikusabb gyakorlatokkal itthon kiegészítve - guggolás, swing, nyomások. Szerintem ütős kombó lenne ha heti 3-4 alkalmat össze lehetne hozni a kettőből.

Új hozzászólás Aktív témák