Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz bobby_30 #4370 üzenetére

    3 év alatt férfi létére 16kg-nál jár akkor ott nagy bajok vannak. Szerintem más lehet ennek az oka, de eleve elég hihetetlen. Persze egy pörgős edzésen lehet nincs idő új nagyobb súlyt próbálni, de egy instruktornál valószínű van több golyó és tud használni 16-20-24-28 szépen sorrendben, fokozatosan tud lépkedni. Szerintem nincs "rákényszerülve" a váltásra és megragadt a kisebb súlynál egyszerűen. Lehet nem hajtja az oktató sem. Ebből a szempontból jó otthon edzeni az igaz, mert saját tempóban tudsz dolgozni, de instruktor sem kövezne meg ha nagyobb súllyal lassabban dolgozol, ebben biztos vagyok.

    Gyakorlatoknál tartunk akkor én jelenleg 2 gyakorlatot csinálok, swing és TGU. Volt korábban csináltam minden félét ilyen-olyan körökben, de csak jobban fáradtam tőle. Minél több gyakorlatot csinálsz annál jobban elaprózod az erődet szerintem. Ha fellapozol néhány kettlebelles workout könyvet ott is 2-3 gyakorlat van csupán vagy napokra le vannak osztva a gyakorlatok.
    Nekem jobban bejön ez a minimalista edzés. Hihetetlen de a végén könnyebbnek érzem magam és nem kifejezetten fáradtnak (persze fáradt vagyok, de nem úgy mint mikor sok gyakorlatot variáltam). Szeretem a clean+presst meg sok más gyakorlatot is, de ez most bejön nekem.

Új hozzászólás Aktív témák