Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz bobby_30 #4363 üzenetére

    na, azért álljunk meg picit.
    jelenleg igenis az rkc az, amelyik a legjobban oktatja a golyózást, ezen nincsen mit vitatkozni.
    ok, csinálja szerencsétlen otthon, nézzen jútúbot meg olvassa a könyvet. nagy valószínűséggel fáradásos sérülés lesz a vége. továbbá nem a golyótól sérülnek le sokan, illetve csak részben, hanem azért mert a golyó előhozta a lappangó sérülést, mert eleve valami nem volt rendben. lehet, hogy te szerencsés vagy, mert jó a mozgásod, és alapvetően van vénád a sportokhoz, 10-ből 8-an biztosan nem ilyenek. ez tény. és amíg az arány ez, addíg igenis elkell zavarni őket tanulni.
    fogadok egy heinekenben, hogy ha látnám, hogy magad mit és hogyan csinálsz, tanultál meg, szinte biztosan kiszűrnék tucat hibát a gyakorlataidban kapásból.
    most mondhatnám azt, hogy haverok tanulnak évek óta pályamotorozni, smucigok pénzt kiadni, tanulni, én meg kifizettem 2 napra privát versenyző oktatót és pillanatokon belül olyan tudást kaptam alapnak, amit a kezdetektől fogva beleépítettem a pályamotorozásomba, így nem idegződött be alapvetően rossz mozdulat, amikor anno nekiálltam pályázni. a többiek meg most is összevissza kolbászolnak a pályán. elmondtam mi van, meghallgatták, kolbászolnak tovább. ő életük, szabad világ ez.
    szóval az, hogy valakit oktatóhoz küldenek, küldünk, ez kivédhetetlen és az is marad. ha majd valaki jobb lesz mint az rkc, akkor ahhoz kell küldeni. jelenleg nincsen máa. ez a nagy büdös igazság, hiába nem tetszik.
    crossfitről is tudnék mesélni, hogy hogy ment ott is anno a köpködés a bellre sok évvel ezelőtt, illetve fordítva, most meg a nagy összeborulásr látni (nevetséges az egész).. hiába a pénz az pénz. egy idő után az értelmesebbik része hányingert kap ettől az egésztől és otthagyja a faszba, legalábbis magának csinálja és nem pénzért. aki meg pénzért, mert ebből próbál megélni, az nyelje le, vagy lépjen ki és csinálja egyedül. lehet választani.
    sokan kiléptek anno az rkc-ból is, tudnék nagy neveket mondani, mindegyiknek megvolt az oka rá. kicsi a piac, kicsi a szemétkupac és mindenki ezen kapirgál. én már rég megcsömörlöttem ettől az egésztől és nagy ívben leszarom. ezért sem tanítok, nem vagyok rákényszerítve.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák