Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz bobby_30 #4363 üzenetére

    Részben igazad van, az üzleti résszel kapcsolatban leginkább.
    Viszont bellezéshez kell eleinte felügyelet, mert tényleg le lehet sérülni és helytelen technika beidegződése is probléma. Hova lehet küldeni valakit aki tanulni szeretne? Nyilván nem egy ismeretlen nevű és tudású edzőhöz küldöd, aki ugyan lehet jó és érthet hozzá (lejjebb is írtak példát), de ezt így nem tudod megítélni. Jelenleg SFG/RKC tudás az egyetlen garancia, ami kell is. Nem mondom, hogy nem lehet egyedül megtanulni, de nem árt legalább az elején felügyelet, még rendesen elsajátítod.
    Focihoz kár mérni, teljesen más. Persze, hogy többen sérülnek meg foci közben, hiszen többen is játszanak focit. De ha százalékba mérnék akkor is több lenne a foci sérült, egyik legveszélyesebb sport.
    Crossfithez annyira nem értek, de van néhány oldal ahol írnak crossfitről ilyen minimalista megközelítésből is és nem kell mindenhez olimpiai súlyzó. Pénz meg mindent megront, ez tény. Se SFG se RKC nem jótékonysági céllal jött létre, csak felhasználták a girjában rejlő lehetőségeket, ami oroszoknál ügye nem üzleti célból jött létre, mint ahogy a Crossfit sem, csak ebből is pénzt csináltak.

Új hozzászólás Aktív témák