Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Aktív témák

  • Jamby18

    senior tag

    válasz sanzi89 #28993 üzenetére

    Annyi baj van a keróval, hogy mikor kinéztem egy fehér XCR teló volt a fényképen én naív kifizettem hazajöttem majd 2óra múlva visszamentem, mert addig beállították. Mikor előhozták már láttam, hogy mi ez a nagy krómozott villanyak, de nem szóltam, mondott egy olyat hogy ez még jobb is mint egy XCR. Jah :((( Ha beírom googleba hogy STR 890 0 találat. De mind1 nem megy tőle gyorsabban a keró, csak nekem csúnya, meg mozog 3cm-t max.
    Mind1 hagytam annyiban. Kipróbáltam múlt héten haverom Suntour XCR-P-RL 100mm telóját ami 25k és nem mozog jobban mint ez földúton ugyan úgy "majd kiesik a kezemből a kormány annyira merev villa szint". Úgy látom normális teló 40eft ért a RAIDON, vagy Tora, mert youtube videókon látszik, hogy milyen szépen fel-le mozog és semmit nem vezet fel a kormányra.
    A váltóval meg az a helyzet, hogy csak egy Tourney RD-TX31 aztán néha félek mikor meghajtom akkor majd le fog szakadni, vagy lánc szakadás, pedig ha indulok mindig visszaváltok 2 fokozatra. Egy SRAM X5-be jobban bíznék.
    És ha ezeket összeadogatjuk már 50 körül járunk és még nem vettem rá schwalbe gumikat. Így ott járok hogy ha megkapnám a caprioloért a 40et akkor az lejönne a 120eft-ből és még a régi keróm is eltűnne amivel nem tudok mit kezdeni. Én se tudom mit csináljak, most hogy bejött ez a bringacsere akció elbizonytalanodtam, de a capriolot biztos nem fogom oda adni 30-ba, a 120 ezret meg kifizetni.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák