Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Mint írtam Nissan - Citroen szalon számolta be, 2 tulajdonosa volt ezideáig (2005.05. havi, legutolsó évjárat), az utolsó egy középkorú úr (rádió első két állomása a Kossuth-ra és Bartók-ra hangolva - mondjuk a felnit ettől függetlenül nem értem).
A lökhárítón lévő nyomok kb az egyedüli esztétikai hibái, meg persze az az ocsmány felni.
Első dolog volt, h felemeltettem. Véletlenül otthon hagytam a telefonom, így az aljáról sajnos nincs képem, de nagyon rendben volt. Semmi olajfolyás, és a legjobb, h nulla korrózió, pedig nem volt végigkenve vastagon rücsivel. Terepen biztosan nem futott, féltengelyeket, kardánt megrángattam, nem kotyogtak.
Ajtók alsó éle is hibátlan, a bal hátsó alsó élén látni nagyon halványan 2-3 mm-es csíkben némi "korrózióködöt", illetve van rajta 3 kavicsfelverődés, amelyek kis pontszerűen korrodáltak. A két lökhárítón látszanak húzásnyomok, de azokat újrafújatom majd gyári színkód alapján.
A pótkeréktartó környéke is full patika volt, gyári szerszámos készlet és emelő persze megvolt.
Egy kitöltött, lepecsételt 2013-ig vezetett szervizkönyvet kaptunk hozzá, elvileg vezették végig, az óra most 92.000-et mutat.
Kaptunk egy műszaki állapotfelmérő lapot is hozzá, gyári festékvastagság mindenhol, illesztések tényleg szépen futnak.
A beltér gyakorlatilag patika. Pedálok, kormány, kapcsolók, ülések éle, mind mind kopásmentes. Zörgés semmi. Meg is lepődtem, mert több beszámolóban olvastam, h hajlamosak a műanyagok bent zörögni..
Lemostam, illetve belül is kitakarítottam. Semmiféle műanyagápolót nem használtam, csak végigmentem mindenen nedvesronggyal.Az 1.6-os 125 lovas motor nem rossz, a járás piszkosul szép, halk és egyenletes, semmi csörgés, de azért na, nem húz úgy mint a 2.4 D5.
Árban végül 1.450-ben egyeztünk meg, az átírást ők állták, így névre írva 1.510-ből kijött. Szerintem korrekt vétel volt így elsőre, aztán majd az idő eldönti.Íme a képek:
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest