Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

Sajnos ma idő hiányában megint nem jutottam el terembe. Ennek ellenére itthon megcsináltam a betervezett mell edzésem. Agonista szuper szett edzés, finom tud lenni. Aszimmetrikus fekvővel kezdtem (egyik kar talajon, a másik egy kb térdmagas emelvényen) párban tárogatással G-flexen, majd pedig fekevőztem feltett lábbal (kb 45 fokban döntöttem meg magam), illetve tolódzkodtam feltámasztott lábbal. Alap gyakorlatok, nem is túl nehezek, mégis jót edzettem. Mivel két pár gyakorlat volt, csak a párok között pihentem minimálisat. A végére befért egy kis hasazás is. Az eredmény: totál besavasodott mellizmok, illetve erős központi fáradtság plusz végig magas pulzus és nagy vízveszteség. Nem mondom, hogy mindig csinálnám ezt, de arra, hogy mégis mozogjak valamit, jó volt. :)

Ja, elkezdtem úszni. Nem rég téma volt itt az úszás. Nos én régen versenyszerűen úsztam, de utána elkezdtem röplabdázni, a kettő együtt nem ment, az utóbbit választottam (hiba volt, az utánpótlás válogatott, meg a felnőtt nb1 szint sok volt az ízületeimnek). Egy edzésen 5-6 km-t leúsztunk, nem volt gond. Tegnap, sok évi nem úszás után 1-et silkerült kigyötörni magamból, ma is voltam reggel, 1,5 jött össze. Kurvára izomlázam van, olyan helyeken is, ahol sose gondoltam volna, folyamatosan magas pulzusom volt, szinte éreztem, ahogy leégeti a zsírt, illetve csillapodott a derékfájásom. Összegezve: aki teheti, iktassa be a kardió programjába. Jót tesz az ízületeknek, az egész testet átmozgatja, remek edzésforma akár kiegészítő jelleggel is. Tuti, hogy rendszeresíteni fogom. :)

Új hozzászólás Aktív témák