- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Sajnos ma idő hiányában megint nem jutottam el terembe. Ennek ellenére itthon megcsináltam a betervezett mell edzésem. Agonista szuper szett edzés, finom tud lenni. Aszimmetrikus fekvővel kezdtem (egyik kar talajon, a másik egy kb térdmagas emelvényen) párban tárogatással G-flexen, majd pedig fekevőztem feltett lábbal (kb 45 fokban döntöttem meg magam), illetve tolódzkodtam feltámasztott lábbal. Alap gyakorlatok, nem is túl nehezek, mégis jót edzettem. Mivel két pár gyakorlat volt, csak a párok között pihentem minimálisat. A végére befért egy kis hasazás is. Az eredmény: totál besavasodott mellizmok, illetve erős központi fáradtság plusz végig magas pulzus és nagy vízveszteség. Nem mondom, hogy mindig csinálnám ezt, de arra, hogy mégis mozogjak valamit, jó volt.
Ja, elkezdtem úszni. Nem rég téma volt itt az úszás. Nos én régen versenyszerűen úsztam, de utána elkezdtem röplabdázni, a kettő együtt nem ment, az utóbbit választottam (hiba volt, az utánpótlás válogatott, meg a felnőtt nb1 szint sok volt az ízületeimnek). Egy edzésen 5-6 km-t leúsztunk, nem volt gond. Tegnap, sok évi nem úszás után 1-et silkerült kigyötörni magamból, ma is voltam reggel, 1,5 jött össze. Kurvára izomlázam van, olyan helyeken is, ahol sose gondoltam volna, folyamatosan magas pulzusom volt, szinte éreztem, ahogy leégeti a zsírt, illetve csillapodott a derékfájásom. Összegezve: aki teheti, iktassa be a kardió programjába. Jót tesz az ízületeknek, az egész testet átmozgatja, remek edzésforma akár kiegészítő jelleggel is. Tuti, hogy rendszeresíteni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest