Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Lajmund #184028 üzenetére

    "35 vagyok sokan 25-re saccolnak ha meg vagyok borotválkozva. Nekem nem kell elmagyarázni hogy káros :D Még az ételek ize is jobb vele amúgy és rengeteg jó tulajdonsága van."

    Én nem akarok a desztvíz mellett, sem ellene kampányolni, mert kvázi lesz@rom, se mellette, se ellene nem vagyok.
    De annyit azért megjegyeznék, hogy nem feltétlenül kell kijelenteni az összefüggést 1-1 élelmiszer (vagy ugye most adott esetben víz) tekintetében, hogy húú ez is közrejátszik, hogy hány évesnek nézek ki, stb. Ez kicsit ez a kipróbáltam valamit és megváltoztatta az életemet szintű eltúlzott irány.

    Persze, lehet bizonyos szinten tenni az ellen, hogy mennyire gyorsan öregszel, vagy épp rombolni, de valljuk be, ez nagyrészt genetika.
    Egy csomó esetben van olyan, hogy egy kimaxolt egészségmumus mondjuk hamarabb őszül, vagy kopaszodik, mint az, aki teljesen átlagos életet él. Nekem pl kifejezetten azért van körszakállam ezer éve, mert anélkül egy málészájú kisfiú fejem van még így 37 évesen is. Nem kopaszodok és ősz hajszálat is úgy kell vadászni rajtam. Mégsem elsődlegesen a táplálkozás az oka ennek esetemben, mert a full egészségestől távol vagyok, sok zsír megy be olajos halakból, házikolbászból, stb... Nem véletlenül van rajtam egy rakat zsír.

    Szerintem felesleges összemosni a desztvizet meg a ki hány évesnek néz ki dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák