Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz niof #93263 üzenetére

    Szerintem nem újdonság, hogy nem tudok tapsolni a szélsőséges véleményeknek. Ha meg valaki tudomány mögé bújva szemétkedik, az kifejezetten böki a csőröm. Egy tisztességes kutatás kulturált köntösbe bújtatva jöhet, egy prekoncepciók mentén felépített, régóta hangoztatott, kimondottan rosszindulatú véleményt alátámasztani hivatott, hanyag munka előre legyártott konklúziókkal inkább nem jöhet. Ez a logout bejegyzés nem tudomány, ez szimpla propaganda, semmivel sem jobb, mint a kábelgyártók hamis demói, számomra semmit sem bizonyít azon kívül, hogy a szerző milyen jellem. Ez van.

    Azon senki nem akad ki, hogy ez a tag olyanokat ír, hogy audiofool, vannak emberi hifisták, és a többi. Teljesen szalonképtelen. Persze én ne fogalmazzak élesen... De, fogok, mert megdolgozott érte. És vannak, akik rá bízták a hifis topikot. Őrület. Nem véletlen, hogy sokan ott is hagyták azt a topikot.

    Ja, és nem a mondandóval van a baj. Vannak jó tömörítések, nyilvánvaló. Nekem is nagyon kell figyelni egy jó felbontású fülessel, hogy egy foobar abx teszten kiszúrjam az opus és flac közötti különbséget, és hamar el is fárad a fülem. A kábelipar sem belőlem fog meggazdagodni. Ezzel együtt a kolléga kutatása felületes, a prezentációja pedig gyermeteg, elfogult, elfogadhatatlan.

    Lehet felháborodottan levegőt kapkodni. ¯\_(ツ)_/¯

Új hozzászólás Aktív témák