Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    válasz HELLAFLUSH #88024 üzenetére

    Grat. a fejeshez, remélem, nálad is beválik! :)

    LS Amp + LS DAC + HE400i 2020:
    Ha egy nem túl technikás és transzparens, inkább fun hangzást keresel, amiben azért megvannak részletek és a tér is, akkor érdemes megfontolni.
    Az LS erőben elég a 400i-hez és úgy ad hozzá a mélyeihez és egy kicsit a közepekhez is, hogy közben nem szorítja háttérbe a magasait, inkább csak "megszelídíti" azokat. Nekem ez fontos szempont volt, mert éppen a magasai miatt választottam az "i"-t az akkor elérhető többi 400-assal szemben.
    A mély tartomány az LS-sel és a gyári párnákkal is feszes és gyors, de nekem mennyiségben és teltségében a FocusPad A-kal került a helyére. Akusztikus zenére a gyáriakkal is élmény volt, de az "A"-kal már rock, metál vonalon sem volt hiányérzetem.
    Én az erősítőre vonatkozó ajánlások miatt választottam és a DAC azért került mellé, mert stack-et szerettem volna. Azt tippelem, hogy a karaktert ebben a párosban az erősítő adja és a DAC pedig az árkategóriának megfelelően, tisztességesen kiszolgál tér és részletek terén, de semmi több. Kicsit az USB bemenetre van kihegyezve képességek terén, ezt érdemes lehet megfontolni forrás oldalról (erre én is csak mostanában jöttem rá).
    Kromatika talán ad majd tippet más DAC-ra az LS Amp mellé.

    Egy balanced hibrid csöves erősítő + 400i téma engem is érdekelne.
    M.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák