Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kaci84

    őstag

    Üdv, Jelenleg PC-s játékhoz 80%-ban 20% PC-s filmnézéshez szeretnék egy kis oktatást kérni.
    Minden hangot egy Senheiser HD598 fejhallgatón keresztül továbbítok a fülkagylómba. Fullba nyomom a kretént a hangtechnika és a hangzás világában. Ha valami hang tettszik azt se tudom miért. Ezt a fejest is az ajánlottsága és kinézete miatt választottam. Persze az feltűnt, hogy jobb mint az előtte levő, de ezt is csak símán bedugtam az alaplap 3,5"-ba.
    Később jött az ötlet, hogy mi lenne ha a már meglévő Yamaha házimozi erősítőjébe (Yamaha HTR-2064) dugnám (6,3") azt pedig az alaplappal az otpikán kresztül csatolnám.
    Azóta felmerült, hogy vajon, hogyan működne a tökéletes rendszer a meglévő eszközeimmel, ilettve ha kell hozzá venni valamit.
    Vajon jól van így összekötve? Hogyan lehetne jobban megoldani? Tudom, hogy elvileg az alapi hangkártyák hurkák, de azért sokat fejlődtek a régebbi időkhöz képest és a lap is 70-80e Ft-os. Nagyon örülnék ha nem kellene költenem most a dologra. Mi a helyzet a videókártyával? Az a HMDI-n csak átengedi a hangot vagy saját "hangkártyája" van? 2080 Superről van szó USB-c is van rajta.
    Ha mégis kellen költeni mit és mire?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák