Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stemplar07

    őstag

    válasz p76 #65579 üzenetére

    úgy van ahogy Bodz írja , annyi, hogy az UAPP több extrával rendelkezik :

    1,DsD DoP ,hardveresen is látja a FiiO Q5 (világít a DSD jelzés,hangban nagyot változik ,jobb mintha PCM-ben konvertálná) )bár ezt a Hiby is tudja . (az Onkyot/Neutront nem próbáltam lehet tudja az is )
    2, pl az LG V30 is DsD DoP ,ill. bitperfect , +MQA , tehát a belső QuadSabre telefon Soc-ot is látja ( több más készüléket is támogat belső soc-al pl X7/7ii/X5 stb fent a táblázat )
    3, Tidal kliens is van benne, viszonylag jó felülettel,viszont szerzői jogvédelem miatt a letöltött offline tartalmakat nem tudja kezelni . Ezt is bitpeffect módban, ellentétben a Tidal gyári playerével , ami nem az . E-mellet a külső DAC hangja sokkal szebb/jobb/dinamikusabb stb.

    Viszont amit nem értek , amennyiben az UAPP/Hiby be van állítva az USB dac/bitperfect módra, a V30 saját playere/Poweramp beta/Tidal kliens-nek nincs hangja :Y itt valami agresszív Higres driver /android kezelésre gondolok .
    A másik , amikor az alábbi csatolt képek: (mindkét esetben USB kapcsolat) az egyiken direkt a másikon USB DAC , ezek szerint a ,,direkt,, módban esetemben a V30 dekódol (és ezután kerül erősítésre ?? Ahol pedig USB DAC kódol ez bizonyos..(és itt másabb a hang ,nem sokkal rosszabb de az USB DAC mód dinamikusabb , nagyobb színpad stb.. )
    Bodz, szerinted ? Vagy rosszul gondolom ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák