Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz bkercso #60470 üzenetére

    Persze a trafó másra való, de van olyan csöves OTL kapcsolás, ahol a végcső egy trafó primerjére dolgozik rá, arra utaltam, hogy annál egyszerűbb normális kondis megoldású OTL-t csinálni. Nagy elkót egyébként pl. Wima MKP - MKS4 tömbkondikkal szoktam lepárhuzamosítani.

    Ennek a PCM dac chipnek nem kell külön órajel, ha nem adsz neki kívülről, akkor belső pll-el megcsinálja magának. Ez nekem jó, mert így nem kell átvinnem 50MHz órajelet is az I2S mellett, ami nagy előny. Hogy a belső pll mennyire frankó erre, azt most fejből meg nem mondom, annak utána kellene néznem.

    A modulos felépítést viszont még lehet megcsinálom, ezen ma én is gondolkodtam. A CM6631A úgy is külön nyákon van, tüskesorral. Amúgy jah, van tüskesor ellenpár drótokhoz, de nem koax vezeték számára. Olyannal még nem találkoztam, a spektrum analizátoros mérések szerint meg sajnos muszáj koaxon vinni az I2S-t még úgy is, hogy nincs mellette az 50MHz, mert így is szór. Emiatt inkább összeforrasztható modulokban, vagy közös nyákban gondolkodom a koaxozás helyett.

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák