Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz s4tch #58563 üzenetére

    Akkor az Benchmark bullshit. :) Vagy mások is rákaptak és nyomják? Dorian jól mondja.

    A DPLL-ek egébként tényleg eléggé jól, a bejövő jittertől szinte függetlenül tudnak kimenőjelet előállítani, ilyen pl. a WM8804/05. De azért egyrészt nem teljesen független, másrészt mégis van neki saját 50ps-a, amit lehet tovább csökkenteni.
    Másik megoldás az aszinkron FIFO reclock, de az meg nagy latency-vel jár, mert hiszen le kell tárolnia egy csomó zenét. A szinkron FIFO reclock meg - bár kisebb buffert igényel, így a latency is kisebb, cserébe - PLL-t használ, ami egy részét átereszti a jitternek és van neki saját jittere is.

    Hát röviden ez van. Késleltetés, jitter-elnyomás és saját jitter háromszög. :) Meg a jobbfajta PCI-os hangkártyáról direktbe levett I2S kivezetékelve, amit majd ki szeretnék próbálni. ;)

    Fandango: Én a kínai $10-ost rendeltem, ADUM4160-ast. USB-ről tápolt XMOS-szal és saját tápos PCM2706-tal is javított lényegesen a hangon. De hallottam olyat is, akinél rontott az XMOS-on.

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák