Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    Sziasztok!

    Majdhogynem napra pontosan az egy ev lejarta utan elkezdett fura dolgokat csinalni a FiiO E17-em. Az egyik, hogy kb heti rendszeresseggel "lefagy", ami annyit jelent, hogy nem lehet bekapcsolni amig nem nyomok egy resetet. A masik, hogy ha gepre dugva bekapcsolva hagyom, egy idö utan elekzd "sercegni" a fejes, meg villog a lock felirat a fiion. Ez jött elö elöbb, arra gondoltam, lehet a gep hibaja, vagy driver vagy ilyesmi, de az is lehet, hogy a dac.

    Ami a lenyeg, hogy jobbnak latom megszabadulni töle, amig meg müködik. Szoval az elsö kerdesem mindjart az, mi az a realis ar, amiert el lehet adni? Tavaly februari v marciusi vetel, szep allapotban, tul sokat nem volt hasznalva.

    A masodik kerdesem pedig, mit ajanlanatok helyette? Nem vagyok egy audiofil, egy Beyer DT 770 (80 ohm) -hez kellene. Ami fontos, usb illetve optikai bemenet legyenek rajta, mivel ps-sel meg geppel hasznalom. Beepitett akksi nem feltetlenül kriterium, de nem is lenne hatrany.
    Arban kb az E17 kategoriajaban, esetleg egy kicsit fölötte, bar öszinten szolva tul sokat nem akarnek ra költeni, ugyhogy minel olcsobb, annal jobb, de szart azert nem szeretnek venni.. :)
    A fentebb ajanlott PHA-1-et neztem, az nem tünik rossznak, ha lenne rajta optikai, meg lehet, hogy el is gondolkoznek rajt..

    Azt meg kifelejtettem, hogy lehetöleg valami "egybemegoldast" preferalnek, de igazabol nem zarkozom el a külön dac-amp parostol sem, bar szerintem ebben az arkategoriaban ez nem feltetlen opcio.. :)
    E17-et is csak itthon hasznalom, nagyon ritkan viszem valahova, szoval hatranya max annyi lenne, hogy több helyet foglal, meg kicsit több a kabel..

    Schiit cuccokat egyebkent be lehet szerezni itthon (eu-ban) valahol emberi aron? Tudom, hogy az egy kicsit komolyabb kategoria, de mar regebben is nezegettem öket, meg ha jol emlekszem, eleg jok a velemenyek roluk. Gyarto altal megadott arak dollarban meg el is mennenek, de mire ideer hozzank, mar igencsak borsos lesz (nekem mindenkeppen).. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák