Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz mexel #19627 üzenetére

    Mi viccelődünk...
    Ha visszaolvastál elismertem,ha valami más jobb. Hallottam egy jobb,és nekem jobban tetsző erősítőt/dacot sajátnál,leirtam. Persze,ha valami egyértelműen szarabb,meg azt irom, persze, úgy, hogy biztos van,akinek tetszik,mert ilyen, olyan. Ha meg elképzelhetetlen számomra, hogy adott cucc, bárhol jól szóljon, azt meg átfogalmazom, és úgy irom le. Meg szoktam innen többeket kérdezni, még "konkurenciát" is, hogy érzett-e hazahúzást az irásaimban, egyértelmű nem volt a válasz.

    Akik folyamatosan olvasnak, és nem csak átutották a hszeim, tudják azt is,miért alakult ki,hogy nem veszem komolyan ezt a fórumot (sem).

    Viszont megjelenésekor tényleg komolyan leirták, hogy az E10 és a lavry da10 között nem hallottak differenciát, még ABzni sem sikerült. Ezért alapítottuk meg a vallást. :D

    Komolyra fordítva a szót: E10el annyiért nincs baj. Nekem viszont az a szempont, hogy itthon lehető legjobb minőségem legyen, X pénzből. Ezért ha egy sima belső hangkarit jobban kívánok, akkor leírom.

    Azzal, hogy más az igényszintünk, más a fotossági sorrendünk, nem tudok mit csinálni. Autó: fél évvel ezelőttig egy 17 éves szuzukival jártam. Árának többszöröse volt hifiben. Aztán úgy alakult, hogy egy turbos benzinessel járok azóta, de nem azért,mert igényem volt rá. Csak addig szurkált az oldalborda, h gyerek miatt kéne valami rendes kocsi, hogy belementem.

    [ Szerkesztve ]

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák