Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz mdk01 #9546 üzenetére

    hőszigetelt, nehéz nyílászárót legfeljebb próbaképp, magamnak csinálnék dominóval, másnak nem. Könnyű, belsőajtókat viszont simán. Többet tart, mint a kontraprofil.
    Szerintem amúgy nem domino vagy ollós (fészkes) csap a vita tárgya, hanem ollós csap vagy egyéb új csapozási eljárás. Legalábbis én erről írtam.

    Dominora visszatérve, eddigi legnagyobb tömegű munka, amit dominoval csináltam, egy 4 személyes emeletes ágy. Oldhatatlanul össze lett ragasztva, egy db fém sincs a az ágy tartó szerkezetében, csak a matrac tartó deszkákat csavaroztam.Kb 250 kg borovi fenyő van benne. Egyáltalán nem lehet nyeklíteni. Ha idővel történne vele valami, akkor arról tudni fogok, mert havernak készült.
    attól nem félek, hogy a haverság miatt nem tenné szóvá a problémákat, nem olyan fickó :)
    Thyeby viszont ha jól emlékszem, csinált már vele garázsajtót. Nem tudom mekkorát, milyen nehezet, de neki amúgy is több tapasztalata van a dominóval, mert már több éve vette.

    Nekem ha felesleges 200 ezrem lenne, azt nem gépre költeném.:) Amit bármilyen gépre költök, az soha nem felesleges pénzből van, hanem átgondolt, racionális döntés alapján. (megéri e, visszahozza e az árát, és mikor?) A felesleges pénzből való vásárlást én úgy értelmezem, hogy csak luxusbó veszek meg valamit, mint pl. egy óriás lapos tv-t, vagy ilyesmit.
    Persze ha te nem használnád ki pl. a domino előnyeit, akkor valóban luxus lenne ilyet venned.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák