Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz thyeby #11166 üzenetére

    Így jár, aki az asszonyra hagyja a dolgokat. :) Nem kell félni tőlük, ők nem hivatalos szerv, csak egy szolgáltató. A lényeg, ne írj alá semmilyen hűségnyilatkozatot, bár azzal sem jársz rosszul, mert átlagban 5000 Ft körül jön ki a komplett net + a legnagyobb tv csomag + telefon.

    A média box, szerintem nem csak annyi, hogy 3 csatornával többet fog, hanem szerintem ez tudja, a megállitható adást, meg a HD minőséget, stb.. De ezek csak azoknak érték, akik sokat bújják a tv-t.
    Nekem inkább egy asztali dvd felvevő hiányzik, ami nemrég tönkrement. Ezzel fel tudtam venni a jó filmeket, amik jellemzően éjszaka, vagy délelőtt vannak, vagyis olyankor, amikor normál üzemmódban nem nézek tv-t.

    Ne nagy ügy beköttetni a Digit. Én kétszer kötöttem velük szerződést. Egyszer egy üzletkötőt hívtam ki házhoz, nem is kellett sehova mennem, ez a leginkább időkímélő. Második alkalommal már én mentem be az irodájukba. Szóval nem nagy ügy. Ha csak netre van szükséged, akkor abból a legolcsóbb, ami nekem is elég, az 2800 forint. Tv-zni meg lehet szoba, vagy tetőantennával is. Szóval elég sokat tudnál spórolni.

    De ha nulla ft-ból akarsz netezni, akkor használj ingyen wifit! Ennél olcsóbbat nem tudok. :)

Új hozzászólás Aktív témák