Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Speciali #11163 üzenetére

    Megmondom az őszintét, figom sincs, mi fán terem a Digi Tv. A UPC-be öntöttük talicskával a pénzt. :F Biztos jobb lehet, ha mondod. Rémlik, mint ha látnék néha a városban kocsi oldalán Digi TV logót, de ebben nem vagyok biztos. Nincs nekem ilyesmire se szemem, se időm -ez a UPC dolog is már legalább két éve húzódik. Ma végre bement a párom, és kifújtatta magát - mert megrendelni lehetett telefonon, lemondani asztatkérem nemm leheccséges.
    Úgy utálok én kilincselni, hogy inkább kiparkettázom a lakást, vagy körbeszigetelem, mint hogy rászánjam magam hivatalbamenésre.

    Volt egy majdnem kínos esetem velük: Becsengettek, hogy hoztak nekem vezetékes telefont ingyé. Kevés híján a fejükbe húztam azt a darab fát, ami épp a kezemben volt. Átmentem valahogy diplomatikusba, és azt mondtam, várjanak, felhívom a feleségem, és megkérdezem tőle, mert nekem semmi szükségem rá. S mit mondott a párom? Engedd be őket, én rendeltem meg. Kiderült, hogy valami médiaboxot dumáltak az agyára, amihez van fasza jó telefon is. Hát beengedtem őket. Fújtattam, mint egy vaddisznó, alig várták, hogy elhúzzák a csíkot. Aztán hazajött a párom, és volt itt olyan ajtócsapkodás, hogy emlegeti. Mondtam neki, hogy a büdös sz@rnak kell nekünk vezetékes telefon, ami a másik lakásban volt, azt is odaadtuk az egyéves gyereknek játszani, ez a médiabox, meg tuti átverés lesz. Győzködött, hogy csak plusz száz forint havonta. Annyi is volt egy évig, de aztán a szerződés szerint automatikusan jól felemelkedett az ára. Igazolódott hát a sejtésem. Most sem értem, hogy a fenébe lehet valakit azzal csábítani, hogy mosmán nem kétszáz, hanem kétszázhárom csatornát tud fogni? :F (Női lélek kifürkészhetetlen.) Ha annyi ezresem lenne, ahány órát én TV-t nézek egy hónapban, a fiam éhen halna.

    [ Szerkesztve ]

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák