Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tjb007

    nagyúr

    válasz Upo #57424 üzenetére

    Nem csak a régebbiekkel van gond, hanem az újakkal is. Nem is azon van a hangsúly, hogy régi vagy új, hanem azon, hogy tartalmaz-e natív kódot, és ha igen, akkor át tudja-e azt fordítani (az már részletkérdés, hogy a teljesítmény nagy része elvész a fordítás során). Plusz nem csak a játékok érintettek, hanem az alkalmazások is (pl. Microsoft Office, hogy valami újabb is legyen).
    Javulni javul a helyzet, például tavaly év végén megkapta az Unity motor is a natív x86 támogatást, szóval innentől már csak a játékfejlesztőkön múlik a dolog, de az Intel ettől még mostohagyereknek számít.
    Amúgy meg a Google is hibás ebben a dologban, mert ha az Intel kérésének nem tett volna eleget, miszerint engedje át a szűrőn az összes alkalmazást nem lenne ekkora probléma, csak ugye akkor meg a top alkalmazások nagy része kiesne. Az lenne a legjobb megoldás mindegyik fél számára, ha csak tesztelés után engedélyeznék a letöltéseket, de pont olyan nagy munka lenne, hogy a Google inkább lesz@rja.

    Egy szó, mint száz, évről évre javul a helyzet, de korántsem olyan mértékben, hogy el lehessen bagatellizálni ezt a problémát.

    (#57425) dragonfx

    Az A9 az erősebb és a többet fogyasztó, az A7 pedig a gyengébb, de kevesebbet fogyasztó megoldás. Annak ellenére, hogy gyengébb az A7 a mindennapi használtban ez nemigen mutatkozik meg (főleg ha a rajta futó rendszer sincs összecsapva).
    Az A9-et újabb dizájnokban már nem is lehet megtalálni, eljárt felette az idő.

    (#57429) papeti01

    LG G Pad 7.0, ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX) és 8 (ME181CX), Lenovo A7, Acer Iconia Tab W1 (Windows).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák