- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy ha tableten (Memo Pad Smart) gépelni kezdek, és gyorsan akarok írni, akkor az első betűket a mondatban a másodikkal felülírja, utána már a többinél nincs ilyen gond. Tehát, ha pl. be akarom gépelni, hogy Valami, akkor alami lesz, mert a V-t kicseréli A-ra, viszont ha megvárom, hogy a kurzor tovább ugorjon, akkor onnantól már nincs vele semmi gond?
Egyébként amit írtam tegnap, hogy a benchmarkok nem adtak jó eredményt, az azért volt, mert levettem energiatakarékos módba és úgy teszteltem, full sebességen már semmi gond nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest