Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HeavyToys

    senior tag

    válasz Castell #5000 üzenetére

    MSI nél előny, hogy fizikailag erősebb, az Asrock lap (bár nem ez a fő szempont) elég könnyen hajlik, míg itt "atom" biztos. Plusz szilárd elektrolitos kondik vannak rajta. Illetve itt 1 kolléga mérte a fogyit és még az is kisebb mint az Asrock esetében. Hátránya, hogy pár szolgáltatás (X-fast USB, X-fast Lan) nem elérhető az MSI esetében. Jah és Asrock esetében 2 év gari MSI-nél 3. (Nem leszólni akarom az Asrock-ot, az UEFI-je fejlettebb, itt az MSI-nél még hagyományos BIOS-van, de az USB-3 és a kondik, valamint a fizikailag erősebb felépítés miatt, főleg így, hogy áruk azonos, szerintem most az MSI sokkal jobb vétel, igaz én még drágábban vettem)

    Memóriánál 1 modult érdemes venni. Kingstone HyperX 1600-asat, vagy Kingmax Hercules 1600mhz-eset. Nekem ezzel a kettővel volt tesztelni, időzítés visszavétellel is működött hiba mentesen. Mellesleg ezek még "olcsók" is. 2 v. 4 gb(inkább 4) és 1 modulban.

    MSI van nekem, levettem azt a kék takaró lapot a bordáról és egy 8cm-es ventit rögzítettem rá. Colink Swif 2 800-at. 800-as fordulat: hűs és szinte néma.

    Ház esetében szintén inkább CFI. Igényesebb kialakítású. Viszont ebben az esetben is érdemes kicserélni a gyári 8cm-es ventijét egy ilyen Swif 2 800-asra és (B)befelé(/B) fújatni vele a levegőt a ház belsejébe!

    Nálam, 40 fok a magok idle hőmérséklete, 52 fok full terhelésnél. CPU pedig 37 fölé nem megy. Még a feszültségeket is érdemes visszavenni, ha nincs kisérletezős hajlamod, a Brazos Tweaker (google egyből kidobja) beállításai alapján is egyből tudsz spórolni még pár wattot és csökkenteni a fogyasztást.

    Így kapsz egy olyan konfigot, aminek a leghangosabb része a winchester lesz.

Új hozzászólás Aktív témák