- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
Üdv!
bagyusz CM11-cocktail-modded-ot-995-ével kapcsolatban,amit 24085-ös hozzászólásban linkelt pilcsik rövid szösszenet: Naptár szinkronizáció nálam csak úgy volt megoldható,ha leszedtem a google naptárat a play-ről,mivel addig nem látta a naptár a gmail-es fiókomatKövetkező amit észrevettem,hogy play-ről való letöltés közben készenlétbe küldtem a telefont(power gomb megnyom,ha valaki nem értené)és vissza már nem akart jönni,hiába nyomtam a power gombot,csak az alsó gombsor világított.Akksi ki-be és ez megoldotta a gondot.Ezen kevés idő alatt ennyit sikerült észre vennem.Akksi időről nem tudok mondani semmit,mert az idő túl kevés volt egyenlőre.
Hangsúlyozom,a problémám lehet egyedi is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest