Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz BonFire #13325 üzenetére

    BonFire, (#13326) pocokxx,

    Elsőre:
    Ez a Futura LT tökéletes, köszönöm szépen a sok segítséget! Jelen esetben a "szinte ugyanolyan" kielégítő, mert annyira minimális az eltérés, hogy laikus tényleg nem veszi észre a különbséget, ahogy írtad is, meg nem szigorúan ugyanolyannak kell lennie, meg amúgy sem egy nagy szám logóról van szó.

    Picit megnyújtva széltében és hosszában is, már tényleg majdnem pont ugyanúgy néz ki, apró eltérésekkel, még a glossy effektet leszámítva. Tehát alápakolva a sajátot (kicsit direkt eltolva egymástól) ilyen:

    A glossy effekttel nem tudom, mi lesz, kell-e, ezt még meglátjuk - lényeg, hogy ez a rész megvan. Bár a tutorial alapján tényleg kb. 5-10 perc lehet a glossy effekt elérése.

    Másodikra:
    Szerintem is egy hányadék a második logó, nyugodtan kimondhatod, hogy EGY SZAR! :DD
    (Nincs sok közöm a dizájnhoz, de azért ez egyből feltűnt, hogy micsoda egy fos.)
    Szerencsére nekem semmi közöm hozzá, csak kérték, hogy változtassam meg a feliratot (némileg változik a név, plusz szeretnének még hozzáíratni valamit, bár az a kisebb gond, mert max kivágom a többit, ez úgysem transzparens kép)
    Igazad van, választom az első kezem ügyébe kerülő, kicsit tűrhetőbben kinéző script betűtípust.

    (#13324) ViZion : no igen, de változtatni kell sajna a néven.
    Amúgy nem viszem túlzásba a logón való kattogást, nem egy nagy szám, de tudtam, hogy Ti meg fogjátok tudni mondani, melyik betűtípusról van szó. :)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák