Lenyűgöző az LG Rollable

Pontosabban lett volna, ha valaha elkészül. Néhány prototípust azért így is összeraktak, amelyek egyre többször bukkannak fel.

Az LG sajnos szakított a mobilos szcénával, ami nyilván nem az alsó középkategóriás kínálat hiánya miatt különösen fájó, bár számos régióban a dél-koreai gyártó termékei dominálták ezt a piaci szegmenst. Az Explorer Project keretein belül az LG a kedvezőtlen eladási számok mellett  kockázatos koncepciókkal is mert kísérletezni, ilyen volt például az elforgatható kijelzővel operáló LG Wing vagy a Rollable, ami a Winggel ellentétben már nem került piacra.

Újabban viszont egyre többször és egyre részletesebben bukkan fel a gyártó papiruszként összetekerhető kijelzővel szerelt modellje, ami lehet, hogy nem véletlen. Attól még, hogy az LG visszavonult, a technológiának még lehet jövője, nem kizárt, hogy az LG koncepcióját egy másik gyártó veszi át. Persze ez csak feltételezés, de hirtelen, és kissé váratlanul több szó esik most a Rollable-ről, mint amikor még tényleg aktuális volt. A fenti videó ugyan koreaiul szól, de a lényeges részletek azért érthetőek, még ha az automatikus feliratozás nem is a legprofibb.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés