Hirdetés

Játékra szánt telefon, kis akksival?

A Samsung az S szériával emlegette egy lapon az egyelőre még be nem mutatott Galaxy A90-et. A Samsung és az Asphalt közös kampányában az S10e, S10, S10+, Note9 és Tab 5s felhasználók exkluzív tartalmakat kapnak a játékban, de nem csak a csúcsszériát szánta a gyártó kifejezetten játékra. Az egyelőre még elég rejtélyes, akár pop-up előlapi kamerával is esélyes Galaxy A90 szintén az illusztris listában szerepel, amiből logikai alapon komolyabb hardveres és grafikus képességekre következtettünk.

Csak az akku, vagy a készülék is kisebb lesz, mint mondjuk a Galaxy A30?
Csak az akku, vagy a készülék is kisebb lesz, mint mondjuk a Galaxy A30? [+]

Sok minden ezen kívül még nem derült ki az A széria valószínűleg legfelső szintre pozicionált modelljéről, a holland Galaxy Club viszont szerzett információkat, konkrétan az akkumulátor méretére vonatkozóan. Úgy tűnik, hogy az A90 kisebb telepet kap, mint a 4000 mAh-s akkuval szerelt A50, A30, A20 és a szintén ekkora kapacitással várt A70. A 3610 mAh nyilván a minimális kapacitás, a specifikációkban valószínűleg 3700 mAh-ként jelenik majd meg. A kiemelkedő szelfikamera mechanikája mondjuk helyigényes, ez lehet indok a csökkentésre, vagy maga a készülék sem lesz akkora, mint például a 6,4 hüvelykes A50.

Azóta történt

Előzmények

  • Hivatalos a Galaxy A20 is

    A Samsung most mutatta be az orosz piacon az A50-et és az A30-at, de mellettük az A20 is bekerült a portfólióba.

  • Erős hardverrel várható a Galaxy A90

    Nem sokat tudunk eddig az A széria legnagyobb sorszámú darabjáról, de komoly grafikus képességeket sugall a gyártó honlapja.

Hirdetés