Hirdetés

Hivatalos a Galaxy A20 is

Az MWC-n már megismert Samsung Galaxy A50 és A30 még csak most ért az orosz piacra, mellettük azonban a még ismeretlen A20 specifikációja és ára is szerepel a gyártó közleményében. A Galaxy A20 valahol félúton van az A30 és a szintén nemrég felfedett, és először Indiában elérhető Galaxy A10 között.  Utóbbinál az A20 sokkal nagyobb, konkrétan 4000 mAh-s akkumulátort, plusz egy kamerát, ujjlenyomat-olvasót és 6,4 hüvelykes panelt kapott.


[+]

Ezen kívül nagyjából megegyezik a már ismert A10-zel. A Glasstic (üveg és plasztik) házba HD+ felbontású, Infinity-V kialakítású AMOLED panel került, a motorháztető alá pedig az Exynos 7884, csak itt 3 GB operatív memóriával és 32 GB bővíthető belső tárhellyel. A hátlapi kamerarendszer alapja is ugyanaz: az f/1,9-es, 13 megapixeles főkamera mellé csaptak egy 5 megapixeles segédszenzort, a szelfikamera pedig 8 megapixelesre nőtt. Plusz, került egy ujjlenyomat-olvasó is a hátlapra.

Az Oroszországban érvényes ár körülbelül 60 ezer forintot jelent, ami majdnem a duplája annak, amit az A10-ért Indiában ki kell fizetni. Ezért jár a nagyobb akkumulátor, az ujjlenyomat-olvasó, picit nagyobb kijelző, plusz egy gigabájt RAM és kicsit erősebb kamerarendszer. Az A30-hoz képest viszont nem kifejezetten erős ajánlat, alig valamivel került többe. A különbség mindössze 8 ezer forint, ami népszerűbbé teheti az A30-at az A20-nál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés