Hivatalos: ujjlenyomat-olvasóval érkezik a Honor 7

Tavaly a Mate7-tel a Huawei is beszállt a mobilok között egyre népszerűbb ujjlenyomat-olvasós trendekbe, és villámgyors működésével igazán hasznos extrája volt a hátlapi megoldás a méretes phabletnek. Ezért volt meglepetés, hogy a P8-ból kimaradt a biometrikus azonosítás, ellenben úgy tűnik, hogy a Huawei kötelékébe tartozó, de önálló brandként működő Honor alkalmazni fogja az ujjlenyomat-alapú azonosítási és biztonsági megoldást.

Megerősítette a Honor az ujjlenyomat-olvasót a Honor 7-ben

A Honor 7 a poszteren látható dátum szerint június 30-án fog bemutatkozni (korábban szó volt június eleji és 24-ei dátumról is), és a fenti kép igen egyértelműen céloz arra, hogy az ujjlenyomat-olvasó a hardveres felhozatal részét fogja képezni. A Honor 7 specifikációról is sokat tudni egy kiszivárgott képernyőkép alapján, így bizonyosan érkezik egy variáns Kirin 935-ös SoC-vel, 4 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájtos belső tárolóval, míg egy másik alighanem 3 gigabájt RAM-ot és 16 gigabájt belső tárolót kaphat. Mindkét kiszerelés Full HD-s megjelenítőt és Android 5.1 alapú, EMUI 3.1-es szoftvert kaphat, ezt azonban még nem erősítette meg hivatalosan a Honor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Videoelőzetesen a Honor 7

    A június 30-án bemutatkozó Honor csúcskészüléket a gyártó most egy rövid videoklipen is megmutatta.

  • Szupergyorsan tölthet a Honor 7 is

    Nemsokára hivatalosan is bemutatkozik a Honor 7 család, amiről egyre több információt tudunk, de az összes készülékre vonatozó, teljesen pontos specifikáció még pletykaszinten sem került említésre.

  • Többféle Honor 7 érkezhet

    Egyre valószínűbb, hogy a holnap bemutatásra kerülő Honor 7 többféle külsővel és beltartalommal is megjelenik.

  • Bemutatkozott a Honor Band Zero

    Sok részletet a gyártó egyelőre nem közölt, egy renderképet viszont közzétett legújabb, karra erősíthető okoskütyüjéről, ami mellett egy Bluetooth headset is megmutatta magát.

Előzmények

  • Képernyőkép a Honor 7-től

    Hétfő helyett június 24-én mutatkozhat be a következő Honor csúcskészülék, amelynek néhány tulajdonságát most egy kiszivárgott screenshotról lehet leolvasni.

  • Honor 6 Plus - fókuszban a fókusz

    A remekül sikerült Honor 6 nagy testvére több egy phablet méretű variánsnál, a hátlapon például nem egy, hanem két kamera felel a remek képminőségért.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés