Videoelőzetesen a Honor 7

Kevés kérdés maradt már a Honor 7 kapcsán, hiszen az a gyártó poszteréről már kiderült, hogy június 30-án mutatkozik be hivatalosan, a hátlapon pedig ujjlenyomat-olvasó lesz. A hardveres képességekről is kiszivárogtak részletek, így minden bizonnyal lesz egy verzió Kirin 935-ös SoC-vel, 4 GB RAM-mal és 64 gigabájtos belső tárolóval, bár ez a drágábbik kiszerelés lehet.

A most közzétett előzetesen végre hivatalosan is meg lehet csodálni a fémházba öltözött masinát, amely Full HD-s megjelenítővel, és úgy tűnik, ívelt hátlappal érkezik. A klip érdekessége, hogy a végén a fiatalember ránéz a készülékre, és annak képernyőzárja feloldódik, persze még mielőtt bárki retinaszkennerre vagy más, tekintetalapú feloldásra gondolna, jó eséllyel mutatóujját a hátlapra helyezve sikerült magát azonosítania.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Hivatalos: ujjlenyomat-olvasóval érkezik a Honor 7

    Bár az előzetes pletykák után kevesen fognak meglepődni, a Honor június 30-ai eseményének friss poszterén látható ujjlenyomat-részlet most céloz először hivatalosan a biometrikus azonosításra.

  • Már hétfőn lehullhat a lepel a Honor 7-ről

    A nálunk is remekelő Honor 6 folytatásának bemutatására talán már egy hetet sem kell várni, a Huawei ugyanis bejelent valamit június 8-án.

  • Honor 6 Plus - fókuszban a fókusz

    A remekül sikerült Honor 6 nagy testvére több egy phablet méretű variánsnál, a hátlapon például nem egy, hanem két kamera felel a remek képminőségért.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

Hirdetés