Bemutatkozott a Honor Band Zero

Hirdetés

Tegnap végre bemutatkozott a Honor 7, és a jól árazott fémházas masina nem okozott csalódást a specifikációk tekintetében. Nem az volt az egyetlen készülék azonban, amelyik a Huawei kötelékébe tartozó brandtől elstartolt, bár kézbe fogni még nem lehetett az alábbi kütyüt, alighanem azért, mert még nincs kész a végleges változat. Éppen azért a Huawei a Twitteren mutatta meg a Honor Band Zerót.

Nem világos, hogy okosóra, vagy zárt rendszerű aktivitásmérő a Honor Band Zero
[+]

Bár a gyártó nem sokat közölt a készülékkel kapcsolatban, a GSM Arena úgy tudja, hogy a Kínai Népköztársaságban augusztusban elstartoló kütyü IP68-as védelemmel ellátott fém burkolatot kapott a kerek, érintés érzékeny kijelző körül. Bár a Huawei azt nem árulta el, hogy a Band Zero milyen operációs rendszert futtat (lehet, hogy nem lesz teljes értékű okosóra), a funkciói közé a bejövő hívások és üzenetek megjelenítése, valamint az aktivitáskövetés is bele fog tartozni (lépésszámlálás, alvásciklusok figyelése). A Band Zero fekete, bézs és fehér színekben lesz elérhető.

A Honor Whistle újabb tetszetős Bluetooth headset a Huawei-től
[+]

Bemutatkozott tegnap egy harmadik termék is, méghozzá a Honor Whistle Bluetooth headset, amely, úgy tűnik, ugyancsak fémházas borítás kapott, bár túl sok részletet erről a kiegészítőről sem közölt a gyártó. Az mindenesetre nem zárható ki, hogy a gumiharang másik oldalán lévő gomb tekerhető, mondjuk a hangerő állításához.

Előzmények

  • Hivatalos: ujjlenyomat-olvasóval érkezik a Honor 7

    Bár az előzetes pletykák után kevesen fognak meglepődni, a Honor június 30-ai eseményének friss poszterén látható ujjlenyomat-részlet most céloz először hivatalosan a biometrikus azonosításra.

  • Képernyőkép a Honor 7-től

    Hétfő helyett június 24-én mutatkozhat be a következő Honor csúcskészülék, amelynek néhány tulajdonságát most egy kiszivárgott screenshotról lehet leolvasni.

Hirdetés