Hirdetés

Többféle Honor 7 érkezhet

Többször szóba került már, hogy a Huawei fennhatósága alá tartozó Honor 7 többféle variánsban mutatkozhat be, a legutóbbi pletykák pedig még többet árulnak el ennek eshetőségéről. A GizmoChina értesülései szerint a legnagyobb különbség a külsőben és a felhasznált anyagokban nyilvánul majd meg. Az olcsóbbik verzió is fém kerettel, de műanyag sarkokkal és adott esetben plasztik hátlappal érkezhet, míg a drágább eszköz teljes alumínium borítással debütálhat.


[+]

A készülékek A HiSilicon Kirin 940-es lapkakészlettel együtt mutatkozhatnak be, ami az eddigi információk szerint 20 nanométeres csíkszélességgel és 1,9 GHz-es órajellel érkezhet, de teljesen pontos adatokat még nem tudunk róla. Természetesen a motorháztető alatt is lesz változás, az olcsóbb kiadás 3 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájtos tárolóegységgel érkezhet, ugyanakkor a drágábbik modell 4 gigabájt RAM-ot és 128 gigabájtos belső tárolót kaphat. Mindkét eszköz 5,2 hüvelykes Full HD kijelzőt, 16 megapixeles kamerát és 3280 mAh kapacitású akkumulátort kaphat, illetve az ujjlenyomat-olvasó sem marad majd ki egyikből sem. A pontos árazást még mindig nem tudjuk pontosan, de 2000 jüan körül indulhat az alapmodell, ami 91 000 forintnyi összeget tesz ki importköltségek nélkül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Hivatalos: ujjlenyomat-olvasóval érkezik a Honor 7

    Bár az előzetes pletykák után kevesen fognak meglepődni, a Honor június 30-ai eseményének friss poszterén látható ujjlenyomat-részlet most céloz először hivatalosan a biometrikus azonosításra.

  • Képernyőkép a Honor 7-től

    Hétfő helyett június 24-én mutatkozhat be a következő Honor csúcskészülék, amelynek néhány tulajdonságát most egy kiszivárgott screenshotról lehet leolvasni.

  • Már hétfőn lehullhat a lepel a Honor 7-ről

    A nálunk is remekelő Honor 6 folytatásának bemutatására talán már egy hetet sem kell várni, a Huawei ugyanis bejelent valamit június 8-án.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés