Hirdetés

Iqua UFO, Vogue és sztereó füles

Bevezető

Ha egy üzlet beindul... A Young B.T.S. újabb 3 eszközzel lepett meg minket. Lassan már ott tartunk, hogy nem marad elegendő fülünk, meg kezünk a teszteléshez. Persze holmi erőforrásbeli problémák nem szegik kedvünket. Elkezdtünk osztozkodni, így a három eszköz három különböző személyhez került. Mondhatnám, hogy akkor az alábbiakban egy triál-teszt olvasható, de maradjunk abban, hogy ez csak majdnem igaz.

Bog természetesen megnyert egyet és jómagam is a vállalkozó szelleműek közé tartozom. Na igen, de kié legyen a harmadik? Polacheck mester vidéken turnézott, így a válasz kézenfekvővé vált, hiszen a három eszközből az egyik egy kifejezetten hölgyek fülébe való darab, így kedvesem fülébe adtam tesztelésre. Az ő debütáló írása olvasható alant a BHS-603 Vogue headsetről. Ez az a tipikus helyzet, amikor a fülét tömöm be és a száját fogom be vele...

A három eszköz sorrendben a következő: BHS-701 sztereó Bluetooth füles, BHS-603 Vogue női headset és a már tesztelt miniUFO szteroidokon felhízlalt bátyja, a nagy UFO, amely asztalra helyezendő diszkosz képében érkezett a szerkesztőségbe.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Iqua

Előzmények

Hirdetés