- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
thora
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Adott a telenoros zte bladem. frissítettem a honlapról letölthető froyos gyári frissítéssel. Így már 2.2.2 es lett a telóm. Gondoltam egyet, hogy zavarnak engem a gyári appok meg úgyse használok azokból semmit ezért rootoltam a telót a z4root nevű progival. Elkezdtem leszedegetni őket sajnos backup nélkül. Hülyén csináltam a dolgot de már mindegy. Nem is ez a fontos...igazából semmit nem csináltam csak egy két appot átraktam az sd-re, egy párat meg uninstalláltam. Ja azt még megemlítem, hogy felraktam a rom manager nevű appot ott nyomtam valamit az rakott fel clockworkmodot ha minden igaz (azóta ezt már leszedtem) Csak annyit kérdeznék, hogy ebben az esetben ha csak rootolva lett a teló akkor a gyári állapotot (froyo) vissza tudom úgy állítani, hogy újra felrakom a hivatalos honlapon található frissítést, vagy mahinálni kell vele valami mást is?
Köszi a válaszokat előre is!!!
-
thora
csendes tag
válasz Psychonaut #15455 üzenetére
és a gyári esetben nem zavar be az a clockworkmod recovery? egy linket tudnál adni a tpt-hez? ha visszacsinálom akkor újra él a gari ugye? az sd kártyát érdemes előtte leformáznom?
[ Szerkesztve ]
-
thora
csendes tag
válasz Psychonaut #15457 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséged! Te melyik visszaállítási módot ajánlod a TPT-set vagy a gyári szoftvereset?
-
thora
csendes tag
válasz Psychonaut #15462 üzenetére
Köszi! Közben elolvastam a leírást a hungariandroidon és az nem teljesen világos a számomra, hogy azt a channel1nvm-et kell e nekem is keresni, vagy az a TPT-s megoldásra nem vonatkozik? Ja és ha visszamegy a gyári froyo akkor ha ne adj isten vissza kell vinnem a szervízbe előtte az image mappát töröljem az sd-ről? És még egy buta kérdés ha visszaállítom a gyári froyot akkor az sms-eim is törlődnek?
-
thora
csendes tag
válasz Psychonaut #15464 üzenetére
Köszi még egyszer! És egy ucsó kérdés, lehet ez evidens de azért megkérdezem, hogy a TPT-s megoldás ugye a 2.2.2-es telenor froyot rakja vissza?
[ Szerkesztve ]
-
thora
csendes tag
egy újabb hülye kérdés ha visszaállítom a gyári állapotot akkor automatikusan megszűnik a rootolás is ugye, nem kell előtte külön re-rootolni a telót?
-
thora
csendes tag
sziasztok! nagy bajom segítség kellene. vissza akartam tenni a gyári szoftvert leszedtem a tpt-s telenoros telepítő csomagot. leformáztam az sd kártyát bemásoltam a gyökérkönyvtárba az image mappát. kikerestem a rendszerfrissítés sd kártyáról menüpontot. elindítottam a frissítést a telefon kikapcsolt. elindult volna a frissítés de azt írta ki hogy system updating from t-flash card de errort írt és 0 százaléknál megállt. Most akkor oda teló? vagy mit tudok csinálni? légyszi help
[ Szerkesztve ]
-
thora
csendes tag
senkinek sincs ötlete erre? #15620 ha így visszaviszem gariba akkor kicserélik vajon vagy levágják, hogy valamit piszkáltam vele?
-
thora
csendes tag
válasz gabe8719 #15638 üzenetére
Kiszedtem az aksit aztán vissza...jobb alul a piros gomb ég de semmi az md5 kódot ellenőriztem jó volt. Az sd kártya meg okés elvileg másik nem okostelefonban működik. próbáltam visszarakni a újra az sd-t a menü+vol+bekapcs gombbal indítani de semmi. Ja és mikor el kellett volna indulnia az update-nak akkor nem indult el kiírta, hogy 0% aztán alá meg, hogy error...
-
thora
csendes tag
Sziasztok!
Véletlenül bekapcsolva maradt az üzenettörlés a blademen és most elérte tegnap alimitet így minden üzenetet törölt a telómról a rendszer. Valahogy vissz lehet állítani az elveszett smseket? legalább azokat amiket kaptam?
-
thora
csendes tag
válasz maggi1886076 #20783 üzenetére
az automatikus mentés be volt kapcsolva, de a gmail fiókommal sztem nem szinkronizáltam...
-
thora
csendes tag
válasz maggi1886076 #20784 üzenetére
hogy érted? nekem gyári android van fenn...
-
thora
csendes tag
válasz maggi1886076 #20787 üzenetére
semmi sajnos...csak van bepipálva, hogy autómatikusan mentse az adatokat vagy mi a beállításoknál...
-
thora
csendes tag
válasz maggi1886076 #20789 üzenetére
faszom...ilyenkor rohadtul utálom az okostelefonokat
-
thora
csendes tag
válasz maggi1886076 #20792 üzenetére
Igazából azért kellenének az smseim mert vannak köztük olyanok amikben vannak fontos telefonszámok...a gmail fiókodba hogy tudod őket elmenteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest