Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz barnam_ #16282 üzenetére

    Most elutazik 1 hétre, de ha visszajött megpróbálom meggyőzni, hogy ha a rendszerhez ragaszkodik is, azért egy root + átparticionálásra bólintson rá.

    Ha ebbe belemegy mi a teendő? (lépésről lépésre please:R esetleg a játékok egyéb programok beállításainak jelenlegi mentései hogy hol találhatóak, és hogy lehet visszatölteni az is jó lenne:R)

    Ja igen, Mr Pigfish szerint Gen2-es a teló.

    2 másik kérdés: 1. A saját Blade-emen jól belakott kelzsoca féle Sweet Dreams III remastered van, próbáltam annó a Bigdaddy-t de nekem nem jött be :( , viszont néha már az SD alatt 1-1 alkalmazás kifagy/nem indul, gondolom újra kellene rakni, így gondoltam kipróbálnék egy aktuális rendszert: mi jelenleg a bevált, stabil, wi-fit, szenzorokat, telefont, zenét rendesen kezelő, gyors, hibamentes release és hogy kell felrakni (szintén lépésről lépésre leírás lenne jó, jelenlegi játékokban amenddig eljutottam azt is jó volna átmenteni :B )

    2. Jorte naptár van a rendszeren, mióta felraktam a gyári naptár calendars részében megjelent a gmail-es userem mellett egy "My calendar" is, tartok tőle, hogy ennek a bejegyzései csak a telefonon vannak meg, ezt hol találom/hogy tudom lementeni?:R

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák