- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slyer
senior tag
Tegnap már írtam este, de nagyon eltűnt, ezért gondoltam leírom megint, hátha most tud rá valaki valami okosat mondani.
Ice Armor 2 Reborn rom-ról van szó egyébként. Ezt írtam először:
"Sziasztok!
Nekem ugyan az a problémám mint varesz11-nek. Simán felment a ROM, örültem is nagyon, mert szép és gyors. Elkezdtem telepítgetni a szokásos appokat, az elején fel sem tűnt hogy baromi gyorsan merül. Ma reggel levettem töltőről, játszottam kb 1 óra Cut the ropet, mikor kiléptem 54%-ra csökkent a töltöttség (100-ról). Húzva nincs, alapon van minden. wifi, gps, szinkronizálás off, fényerő maxon, de szerintem akkor is sok ez a csökkenés. Valakinek valami megoldás a problémára?"Kelzsoca kért logot, amit Logcattel csinálok, ITT is van.
Valami tipp? napi 3 töltéssel bírja ki estig a teló
-
apeelme
addikt
-
apeelme
addikt
az "elaltatott" teló véletlenül nem ébred fel fizikai gombokra (power-en kívül)?
és szvsz a max fényerő indokolatlan, használj automatikus fényerőszabályzást akár egyedi szintekkel, rengeteget spórolhatsz vele...(#13061) Slyer: az nagyon nem jó ha felébred fizikai gombokra
aLogcat elindít - power gomb megnyom - várj ~10másodpercet - ébreszd fel a telót - logcat mentés sd-re és belinkel ide...[ Szerkesztve ]
-
Slyer
senior tag
-
-
Slyer
senior tag
feltöltöttem 100-ra, lehúztam töltőről, elaltatva 1 perc alatt 2%-ot csökkent a töltöttség. semmit nem csináltam vele, wifi be volt nyomva.
-
t-shirt
veterán
kelzsoca [link] a letöltő sajnos már nem él, máshonnan elérhető esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Miért van az hogy mikor a stock recovery-t raknám fel ezt az üzenetet adja ki? [link]
-
apeelme
addikt
válasz kmisi99 #13069 üzenetére
ha még mindig a gyári visszaállítás a téma a haverod telefonjánál akkor sztem hagyd is francba, mert itt is és az előbb is leírtam a kérésedre privátban is hogy mit csinálj erre te stock reco-val szenvedsz, bosszantó hogy az ember segít - mert megkövetelik - és ennek ellenére semmibe veszik a tanácsát...mert vagy nem olvas vissza vagy egyszerűen csak nem olvassa el értelmesen!
a TPT visszaállító csomagokból válaszd ki a szolgáltatónak megfelelőt és a leírás alapján csináld meg az mindent visszaállít gyárira! (sd-re image mappa, benne image.bin file, teló kikapcs, és menü+hang fel és hozzá power gombbal bekapcs!)
hol látsz itt olyat hogy stock reco-t felrak?
TPT-s visszaállító csomagok:
T-mobile MD5: 3f099cbb86202f6c27be8cf2842058d8
Telenor MD5: c334fb33eaca603c0d33e0c2cd6a23f5
Vodafone MD5: d22fa8908d77eed14d07979a970b9e02Ezek a csomagok TPT-s megoldások, felrakásuk másképp történik, mint EXE társaiknak:
Miután kiválasztottuk a nekünk szükséges csomagot, és letöltöttük, bontsuk ki, és a benne lévő image mappát, benne az image.bin fájllal másoljuk be a telefon SD kártyájának gyökerébe.
Ha ezzel megvagyunk, nézzük meg a telefonban a Beállítások-Telefon adatok menüpont alatt, van -e olyan menüpont, legfelül hogy: system updates.
Ha van akkor nyugodtan olvass tovább (alap gyári rendszerek, kiszivárgott 2.3-as romok támogatják) ha viszont nincs (pl: CM alapú romok) akkor fel kell rakni egy másik custom romot (pl: Link) amiben van ilyen menüpont, illetve megpróbálhatjuk a POWER+HANG FEL+MENÜ gombok kombinációját kikapcsolt készüléken. Ez FW függő, hogy bevállik-e
Ha nem jött be a gombkombináció, akkor a kiszemelt romban (lásd fentebb) nyomjunk rá a System updates menüre, majd a storage card updates menüre, és végül a következő ablakban nyomjunk az OK gombra.
Ez után a készülék automatikusan újraindul, majd megkezdi a frissítési folyamatot, egy kis csík szalad végig, a vége felé láthatóan elgondolkozik, ez lehet 80 vagy 98-99%-nál is, ez esetben nem kell megijedni, végig kell menjen, és a gyári állapot kell fogadjon. Ezzel a módszerrel lehet a Gen 3-asra keresztelt Libra FW-t is leszedni!
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
válasz apeelme #13043 üzenetére
feketelista témához némi adalék infó:
- Nem kell olyan hosszan tapizni, elég ha nem pöccinted hanem egy picit elmélázol (imho olyan 1mp-en lehet) máris feljön.
- Ha már feljött és közben a másik fél letette az ablak magától eltűnik, viszont a következő hívásnál már a hívás felvétele előtt ott figyel!
Nem lehetne ezt a feketelistát eltüntetni belőle?https://divecenter.hu
-
apeelme
addikt
válasz bunnyhu #13072 üzenetére
azért írtam hogy újat tanultam mert még sosem jött el nekem, és eddig senki más sem jelezte hogy van ilyen gondja, bár ezek szerint én mindig "elég" rövidet tapiztam a Befejezés gombra...de egyébként igazad van utána "bekapcsolva marad" és csak egy új hosszú tapira "szűnik meg"...
-
xalli
csendes tag
Sziasztok GURUK!!!
olyan kérdésem lenne hogy van egy Bladem...telenoros 2.2.2-es fw-vel..és erre szeretném feltenni a ice_armor_2_rebornt...kérhetnék egy kis segitséget???
konkrétan arra lennék kiváncsi hogy kell e külön telepitenem hozzá recoveryt???vagy van a gyári telon is?? -
apeelme
addikt
válasz bunnyhu #13072 üzenetére
nah egyetértek egész zavaró a dolog, így utánanéztem kicsit tüzetesebben a dolognak, csináltam egy módosított Phone.apk-t amivel a Beállítások - Hívásbeállítások - Feketelista menüpontban eme funkció kikapcsolható, és nem veszi figyelembe a hosszú érintést, így a felhasználón múlik a beállítása...tesztelni kellene...nálam működik, mindjárt feltöltöm valahová és privátban elküldöm!
-
bunnyhu
senior tag
válasz apeelme #13081 üzenetére
Felratak, befrissült egy jó hosszú zölddroidos nézelődés után, illetve az utólag rárakott shellt nyakonvágta, ezt érdemes megemlíteni ha publikálod, de egyébként én ezt raknám a romba ha esetleg lesz belőle újabb build. Legyen meg a választás esélye az embereknek
Köszi a segítséget!https://divecenter.hu
-
bunnyhu
senior tag
válasz apeelme #13084 üzenetére
sbp shell, induláskor írta hogy töltődik, be is jött, majd vissza állt a gyárira, választani sem lehet a kettő között hiába töröltem az alapértelmezettet (ami egyébként az sbp-nél volt).
a két wipe megvolt amit írtál természetesen. Nem nagy kaland, majd újra rárakomhttps://divecenter.hu
-
bunnyhu
senior tag
válasz apeelme #13086 üzenetére
Újratelepítés után nekem is megy, ezért mondtam hogy nincs jelentősége igazán.
Ha spb-t használsz egy kérdés. Amikor van egy nem fogadott hívás, és rákattintasz bejön a tárcsázó "telefon" füle előre kitöltve a nem fogadott számmal. Alatta a tárcsázó bullentyűzete + alá beugrik az android billentyűzet, ami feltolja szépen a tárcsázóét. Gondolom azért, mert a szám beírását úgy érzékelte hogy költöltök egy sort amihez feldobja a billentyűket.
Nálad is van, ha igen valami elmúlasztási ötlet? Ha nincs, így jártam, már megszoktam hogy nyomok egy vissza nyilat.https://divecenter.hu
-
junkpod
veterán
válasz apeelme #13074 üzenetére
egy icipici bug-ot is találtam, ha már tárcsázó:
-egy naptárbejegyzésben egy telefonszámra kattintva előjön a tárcsázó, ez eddig tök jó, viszont két beviteli billentyűzetet nyit neki és eléggé csúnyácska lesz tőle a kép..
-ugyanez történik akkor is ha a tárcsázóban elkezdesz írni egy számot, majd nyomsz egy menu gombot hosszan , az felhoz még egy beviteli billentyűzetet.
Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
válasz apeelme #13081 üzenetére
tudod módosítani a phone.apk-t részletesebben is? Tök jó lenne ha beállíthatóvá tudnád tenni, hogy mekkora méretben rakja ki a hívó fél fotóját. Lehet ilyet?
ez működhet IA"RBR-en?
http://android.modaco.com/topic/351113-mod-phoneapk-modded-with-larger-photo-and-ics-icons/
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
tivcike
tag
Sziasztok! Tud valaki olyan progit ami ha bekapcsolom a Net-et automatikusan 2g-ről 3g-re vált.Olyan mint a cm7-ben van.
-
fungeld
aktív tag
Sziasztok! Per pillanat melyik ROM a legjobb? A Big Daddy II mindig összeomlik.
https://www.flickr.com/photos/118824533@N04/
-
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv Urak!
Nagy számítás igényes alakalmazások közben összeomlik, és reboot a rendszerem (Navigáció, játék...) Időszerű egy új rendszer kipróbálása is. Jelenleg Cyan Suprise V. Sense Edition by szezso15. Csináltam mentéseket az smsről, és a híváslistáról, (sms backup & restore és dialerone), valamint a Titanium Backup-al a rendszer beállításokról. Címtár a góglén
Kezdjük: 1. Felrakok egy romot az sdre (zipben) 2. Recoveryben (v5.0.2.0.) restart 3. wipe data/factory 4. install zip from sdcard
Jó a terv? Illetve mellik romot javasoljátok? köszönömhttps://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
apeelme
addikt
válasz Segnior_Barthez #13095 üzenetére
azért én nyugodtabb lennék ha:
1. teljes format-ok lennének ahogy a rom leírásban is szerepel
2. a titanium rendszer beállításokat mellőznéd, márcsak azért is értelmetlen mert a címtárat syncelheted bármikor... -
TRob1
veterán
válasz Segnior_Barthez #13095 üzenetére
Jó a terv, csak a Titanium rendszerbeállítások mentés nem stimmel... az appjaidról oké a mentés, de a rendszerről felejtsd el (ha csak nem 1 az 1ben ugyanazt a Romot/rendszert akarod vissza)
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest