- Karcsú lett a Z Fold Special Edition
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Aktív témák
-
xSide
őstag
SDV-ben sajnos egy hibába futottam miközben egy fájlt töltök le valahonnan és belépek böngésző/lmenü/letöltések részbe illetve ha az értesítősávból akarom megnyitni az aktuális letöltést...
"A beépített böngésző com.android.browser váratlanul leállt!!"Visszaraktam az előzőt és SDIV-ben is tapasztalható ez a hiba!!
[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
van a történetben egy kis csavar: elküldi, kibontom, utalok
kelzsoca: elvileg nem leválós a hátlapja, a kijelzőn fólia, etc
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
angyall
tag
idézet egy Psychonaut idézetből:
"Jelenleg az a nagy helyzet hogy az ÖSSZES kint lévő ZTE Blade készüléket visszahívták, tehát a cserére semmi esélyed nincs, a visszahívás pedig azért történt, mert kifutó a termék, de ezt már korábban írtam is." kelzsoca
Feltéve, ha valóban mindet visszahívták...
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
kelzsoca
félisten
válasz angyall #44455 üzenetére
Feltéve, ha valóban mindet visszahívták...
Az ilyen infók (amit én mondok) biztos forrásból vannak, tehát vagy szolgáltatós, vagy ha olyan infó akkor maga a ZTE-től
A kifutó készülékeket szokták visszahívni a központi raktárba, hogy a webshopban leadott új készülékre vonatkozó rendeléseket ki tudják szolgálni.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Mivel új szállítmány a ZTE-től mostanság nem érkezett, és valószínűleg nem is fog, a hazánkba eddig beérkezett és országos szinten szétszórt árukészletet kell visszarendelni a központi raktárba, nyilván ahol 1-1 készülék maradt azzal nem foglalkoznak, de ahol nagyobb mennyiség volt raktáron, arra szükség van, ezért lehet az is, hogy van ahol tudnak még cserélni, és van ahol már azt mondják amit kell, de másik helyen meg azonos árú készüléket kínálnak fel cserére..
(#44460) gps76
Az MM saját készletet halmozott fel, így az a szolgáltatótól független
A romot szedd le újra, minek akarod kitömöríteni...
[ Szerkesztve ]
-
esox
senior tag
válasz kelzsoca #44458 üzenetére
A visszahívás sokak számára féleérthető. Nem a vevők által megvett készülékeket hívták vissza, mint pl. autók esetében pl kézifék hiba, motor...stb, hanem a shop-okban lévő még el nem adott készülékeket.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
domerator
veterán
Két dolog, az egyik lehet, csak nekem új, a másik meg érdekes (amolyan guinness record féle)
1. A market működik a gtalk nélkül is, kipróbálva. Egy szaki a defy topicban úgy is kipróbálta, hogy friss romolás után azonnal kiirtotta a google cuccok nagy részét, utána bereggelt a gmail accountjába és vígan ment a market... tehát még csak nem is az elején kell a talk és utána nem, hanem úgy tűnik egyáltalán nem (én is betettem a fridzsiderbe)
2. Volt egy olyan megszállott a modaco-n, aki kibekkelte, hogy mennyit bír a penge akkuja flight módban... közel egy hónapig vegetált a telója
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
-
gps76
őstag
válasz domerator #44467 üzenetére
Progikat akarnék beletenni a data/app mappába,ehhez akarnám kitömöríteni,mert Kelzsoca írta a rom-nál:
"Létrehoztam a data/app mappát!
Minden nem gyári alkalmazást, amit szeretnétek hogy a rommal együtt települjön ide tegyetek be!
Előnye hogy az ide bepakolt alkalmazások a futó rendszer alól is problémamentesen eltávolíthatóak egyszerűen az alkalmazáskezelőből, illetve a data/app alá bepakolt programok Marketből frissíthetőek maradnak!Ha alkalmazásokat tesztek be a mappába mindig figyeljetek hogy nem lehet szóköz az alkalmazásnévben, illetve bizonyos programokban megtalálható egy lib mappa is, az ebben lévő fájlt a system/lib mappába be kell másolni, különben a program indításakor FC-vel kilép az alkalmazás!!"
-
RoBorg
tag
Valaki tudna segíteni abban, hogyan jön elő a recovery, mert bármit próbálok csak a kis zöld droid villog, s minden megy tovább. Újra kell indítani? Melyik gombot, meddig nyomják?
Köszi. -
ouzohuto
senior tag
Gaaps-ban mi van benne?Honnan lehet leszedni a legújabbat?Az első, hozzászólásos 06.13-i vagy mindegy mert a legújabbat tölti majd le a netről?
XiaomI RedmI Note|||
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Egy páran panaszkodnak, hogy mióta blade-em van, nagyon halkan hallanak beszélgetés közben (már a kicsengés is halk).
Tapasztalt már valaki ilyesmit? Ha igen, tényleg a blade a bűnös és van rá megoldás?
Köszönöm! -
fgy
csendes tag
sziasztok,
mit kell tenni, ha a webes interfészen (pc-n) a marketban nem jelenik meg a telefon?
fgy -
domerator
veterán
-
-
esox
senior tag
Kipróbálná ezt valaki?
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
junkpod
veterán
köszönet Api és kelzsoca, a GEN2 a leírás alapján gyorsan és tökéletesen ment és az SD IV is kiváló (eddig
A bott animon még jót nevettem, de a képernyő kikapcsolás animációtól majdnem szívrohamot kaptam, azt hittem itt a vége a képernyőnek..., azóta már ez is vicces
Tetszik ez az ADW launcher, található hozzá valahol egy ismertető? mert szerintem több lehetőség van benne mint az elsőre látható.
Box's don't touch!
-
M0RGI
őstag
Ja, és ismét megkérdem, hogy ADW lauhcher ex alá létezik-e olyan app, amivel a tálcára kitett ikonokra kijeleztethetem a nem fogadott hívások és sms-ek számát?
ADW notifier nem működik! -
apeelme
addikt
...ADW lauhcher ex alá létezik-e olyan app...: igen, adw notifier, csak és kizárólag ez létezik hozzá.
...ADW notifier nem működik!...: lehet, nálam sugar daddy-n adw ex-el működött a nem fogadott hívásokra...de ha megnézed marketben a hozzászólások közt is rengeteg van akinek csak hébe-hóba, s valakinek meg egyáltalán nem megy, szal nem egyedi eset a tiéd. -
RockHaRD
addikt
az mitől lehet, h mikor telefonálok, és elveszem a fülemtől a telefont, akkor nem villan fel? meg kell nyomnom a vissza gombot, hogy le tudjam tenni a telefont... néha viszont nem kapcsol ki a kijelző, és arccal lerakom, meg lezárom a telefont véletlenül
-
apeelme
addikt
-
_NCT
őstag
válasz atillaahun #44499 üzenetére
Nem azért, hogy kötekedjek, de nekem ez egy kicsit furcsa, hogy egy full idegennek elküldök egy telefont kipróbálásra, majd ha tettszik neki kifizeti. Ez nekem nagyon sántít....Mai világban aki ezt meg meri csinálni, az igazán bevállalós ember... Ezt Weißturul üzenetére írom.... Vagy csak nekem furcsa ez? :S
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest