Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Esélyed nincs lefuttatni a T-s, vodás, telenor-os exe-t, csupán csak ennyi a gond
(#41049) kungzi
Oda-vissza variálhatod a firmware-t, de a gyári exe akkor sem fog lefutni, mert a gyári-t nem tudod neki beadni, amit keresne.
(#41045) umek7
Ameddig nem volt meg a megfelelő szervizháttér, csak cserélték a készüléket, boldog-boldogtalannak, de most nincs azonnali csere, hanem előtte bevizsgálják a készüléket, és csak aztán lehet szó cseréről is.
[ Szerkesztve ]
-
FeRkE
őstag
Én átpartícionáltam, mégis ez a Baseband verzióm: P729BB01
Akkor ez sem jó? vagy ez nem is az a verzió amiről a vita megy? -
Mr X
veterán
válasz mark5138888 #41052 üzenetére
Kérdezd meg kelzsocát, mit rakott bele.
-
MxM19
aktív tag
válasz kelzsoca #41051 üzenetére
Érdekes módon én régebben megcsináltam ugyan ezt.Akkor most miért ne lenne jó?
Úgy volt hogy Gen2 esítettem a telefont.Rajta volt a 2.2 gyári.Én hülye feltettem a 128mb os partíciókiosztást.De rom nem volt a kártyán sem a rendes recovery.Szóval volt egy üres telefonom 128mb os partíciókiosztással FTM es recoval.
Erre ráengedtem Apinál említett gyári kiosztást.Utánna meg a T-s frissítést az oldalról.
Utána pedig egy romot.
Szóval miért ne lenne jó?[ Szerkesztve ]
KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
kungzi
veterán
na majd jön api és megmondja a tutit akkor
-
smog000
csendes tag
vki tudn a adni egy linket live wallpaperről, ami kezeli őket(megnyitod vele) gsfb 21be nincs benne és kellene ellőre is kösszönöm
-
Mr X
veterán
Max akkor sikerülhetett, ha nem volt partícionálva. De ha volt, akkor nem futott le a gyári frissítő.
De próbáld ki nyugodtan. Bajt nem csinálsz vele, nem törli a romodat sem, mivel el sem fog kezdeni dolgozni. Visszapartícionálod a készüléket, feldobsz rá egy romot meg egy gyári recovery-t, aztán indítsd el a frissítést. Nem fog menni, ki fogja írni, hogy verzió-eltérés.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Még mielőtt valaki arra gondol, hogy ennek hatására letéglásítja a készülékét, NE tegye, mert a szerviz rendelkezik a megfelelő eszközökkel, és azonnal kibukik a dolog.
-
Mr X
veterán
válasz mark5138888 #41064 üzenetére
Ezt csak telóból tudod, a launcherek .apk fájlok.
Én ADW Launcher EX-et használok, nekem az vált be a leginkább. Nem a sima ADW, az lassú.
[ Szerkesztve ]
-
MxM19
aktív tag
válasz mark5138888 #41060 üzenetére
ZEAM LAUNCHERT tegyél fel.
Az a legjobb leggyorsabb.
Az más kérdés hogy nem annyi minden van benne mind a többibe.De nem is baj.
Nem próbálom meg felesleges.
Nekem jó és kész.
Nem lehet hogy csak az újabb készülékeknél lép fel ez a hiba valamilyen oknál fogva?Mert mondom nekem jó volt anno.December elsejei a telefonom.KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
dReFiX
senior tag
sziasztok!
hogy lehet bekapcsolni hogy a ledek jelezzenek lezárt sötét képernyő alatt ha volt, nem fogadott hívás/sms/e-mail ?!
2.2 gyári T-mobile
köszi !
-
Mr X
veterán
válasz mark5138888 #41068 üzenetére
Igen.
-
MxM19
aktív tag
válasz mark5138888 #41068 üzenetére
Persze.Csak be kell állítani.
Én a legújabbat ajánlom.
EarL 007:Ezt komolyan mondod?LoL
Alapbeállításon talán igen.[ Szerkesztve ]
KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
biznisz_man
tag
Sziasztok!
Most szeretnék vásárolni egy Zte Blade-t A kérdésem csak az lenne hozzátok, hogy melyiket érdemesebb megvennem, Gen 1 vagy Gen 2?
Mert találtam ilyet is és olyat is.Segítségeteket köszönöm!
B.M. -
umek7
őstag
válasz biznisz_man #41072 üzenetére
Szinte már mindenhol G2-est árusítanak, és ha G1 akkor is percek kérdése alatt tudsz hivatalosan benne második generációst csinálni. Amúgy inkább a G2.
-
Mr X
veterán
Teljesen mindegy kb. A gyári frissítő gen2-esíti. A jobb állapotút vedd meg.
-
kelzsoca
félisten
Használtan vennéd? inkább gondolkozz egy új készüléken, túl sok buktató lehet egy használt készüléknél
Ha újként vennéd akkor érdemesebb Gen2-es modellt keresni, de ha Gen1-es sincs különösebb probléma mert hivatalosan elérhetőek szoftverfrissítések mindhárom szolgáltatónál a készülékhez.
(#41074) Mr X
Hát ha egy használt gépezet, akkor kérdéses hogy éppen nem piszkált vagy hack-elt készülék -e
[ Szerkesztve ]
-
biznisz_man
tag
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget. Inkább újonnan vennék, mivel nem sok a különbség a használtak közül, és aki újonnan adja el annál pedig félő a letiltás veszélye!
-
-
umek7
őstag
A helyzetet tovább rontja az is hogy már csak egy hibás töltő esetén is felküldhetik a szervizbe a cuccot.
@Mr X: Csak egy példát mondtam.
[ Szerkesztve ]
-
SD killer
csendes tag
válasz kelzsoca #41082 üzenetére
Amikor jöttek az exés gen2-sítők nagyon törtem rajta a fejem, de most örülök hogy nem szántam rá magam, még van remény.
(#41087) pista59
Áááá, még másfél év, annyi idő alatt sok minden történhet.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat: A kenderkötéllel való akasztás függőséget okoz!
-
dilajoska1
őstag
esetleg azt nem lehetne megcsinálni hogy a leírtak szerint visszaállítani a gyári partíció kiosztás, valaki recovery-vel csinál egy full mentést a hivatalos 2.2-es rommal azt recovery-vel visszaállítani, majd vissza megint a ftm stock recovery?vagy úgy is lebukás?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
umek7
őstag
válasz dilajoska1 #41090 üzenetére
Nem, így sem lesz jó.
-
törölt tag
válasz dilajoska1 #41090 üzenetére
és a firmwarebe a verziószámot mi fogja beleírni?
-
_NCT
őstag
válasz kelzsoca #41091 üzenetére
Akkor gondolom marad a mókolósabb megoldás, bár lehet én sem értem.....
Gen1-re visszaállok a T-s eredeti partíciókiosztással, a T által eredetileg megadott ROM-ot felvarázsolom a telefonra, és ha ez megvan, ráuszítom a T-s GEN2-esítő exe-t. Ennek így működnie kellene nem? Legalábbis nemrég nálam még működött. Így nem volt verziószám miatt sem ütközés. A hivatalos exe-vel a verziószám és minden stimmelni fog gondolom.
Amúgy tényleg 2 év gari van a telefonra, vagy csak engem szopat a T?
[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
-
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest