Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz jano_77 #40947 üzenetére
A kérdésem az lenne, hogy jól olvasom-e le az ábráról, hogy a wifi állandóan ment, és ezzel együtt a telefon is ébren volt?!?
Az állandóan ment kicsit túlzás, nyilván wifiztél eleget, és a kijelző is szépen kivette a részét a fogyasztásból, nem hinném hogy nagyon meg kellene lepődni.
Ha igen, akkor azt is megkérdezném, hogy ez miként lehet?!?
Lehet hogy valami program, egyszerűen nem engedte alvóba menni a készüléket.
-
kelzsoca
félisten
válasz jano_77 #40952 üzenetére
Hát az elképzelhető
Egyébként ki lehet kapcsolni a wifi-t, nem kell annak állandóan mennie, jah, hogy időjárás frissítés megy, akkor meg nem kell csodálkozni
Az Androidos, és szolgáltatós okotelefonok még mindig mobilnettel érzik magukat a legjobban (főleg ha még a szolgáltatónak is haszna van belőle, hát kinek éri meg mégis a free wifi? a useren kívül )
-
ux1
addikt
Annyi a gond a wifi-vel....
No akkor WiFi reconnect patch for CM7.
Recovery-ből telepíthető...Itt pedig sej KANG ROM-ja, ami tartalmazza ezt is +softbutton+usb charging patch A nagyon ROM-olni vágyóknak....
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
ux1
addikt
És hogy a WiFi állandó maradjon.
( Szintén CM7 )
com.brilliapps.wifiandmorefixer-1.apk#40955) jano_77
Röviden:
Sokak problémája, hogy a wifi nem reconnectel automatikusan. A patch erre nyújt megoldást. Így 3sec -en belül újra van connect.[ Szerkesztve ]
-
hippo0315
senior tag
Segítséget szeretnék kérni, 3 hónapja használom a SweetDream III-at, és tegnap óta, az usb leválasztása után (szabályosan telefonon kikapcsolva az usb kapcsolat), fenn marad az info sávban az usb eszköz kapcsolat ikon, mi lehet a baj, hogy lehet ezt a jelenséget megszüntetni?
-
ux1
addikt
NEWS!
cm_blade_full-177.zip
md5sum: 01d1d0287deda6ebf9a215f8cd062876gapps-gb-full-20110815-signed.zip
md5: 766ea90c2c76852f482adf2278386cb1[ Szerkesztve ]
-
Nerd
aktív tag
válasz kelzsoca #40964 üzenetére
Bocs, ok hülye vagyok, sorry:
#40954 Tehát ez az újra csatlakozási gondot oldja meg.
#40956 Ez tartja alvó állapotban is.Akkor viszont így megéri lecserélni a Sweet Dreamset végre CM-re, mert nekem ez hiányzott egyedül.
Köszönöm a linket, meg a CM-nek a munkát
[ Szerkesztve ]
-
mark5138888
tag
Hy All . fú kb 2 hónapja voltam itt utoljára. gen2 136mb system 302mb data 2mb cache gépem van . most egy Blade Sweet Dreams III Remastered van fenn .
Valaki tudna mondani egy jó romot ? Láttam hogy most sok új rom van. Ami viszonylag gyors , a cpu húzható és viszonylag nem bugos. előre is thx
[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
válasz atillaahun #40937 üzenetére
LED:
Nekem is hiányzott, de ha működne, akkor sem látnád, olyan gyenge a Blade LED-je.Van alternatíva, mégpedig jelzőhang (vagy csak rezgés) periodikius beállítása nem fogadott hívás esetén megfelelő programmal (pl. missed reminder). Nekem ez is tetszik annyira, mint a LED-es jelzés, sőt némely helyzetben még jobb is.
-
ux1
addikt
-
TRob1
veterán
A visszacsatlakozóst már feltettem kb 2 napja. Mintha tényleg gyorsabban csatlakozna vissza. Bár eddig se igazán volt gondom vele, csak nagyritkán fordult elő, hogy kissé tovább tartott neki a szokásosnál, de ezzel is előfordul alkalmanként, habár a hosszabb idő is rövidebb "ránézésre" mint a fix nélkül.
A másikat nem próbáltam, nem is igen hiányzik. Megvárom a véleményeket.
szerk: Elég érdekesre sikeredett ez a vélemény, de talán érthető.
(#40970) kelzsoca: Még alsóban nyomja, vagy már felsős?
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Mindjárt olvashatjátok...
-
mark5138888
tag
Hello
Nincs valamilyen új romod? Mert most vettem 8 gigás memót, meg már raknék fel vmi újjat rá. 2 hónapja nem voltam fenn azóta még a Blade_Sweet_Dreams_III_Remastered-edet használom.
-
Mr X
veterán
válasz mark5138888 #40979 üzenetére
Sugar Daddy a legújabb.
-
Keeperv85
nagyúr
Kedves ZTE Blade tulajdonosok!
Figyeljetek, mert van egy kis gond!
Sokan közületek használtak, használni kívánnak a közeljövőben módosított partíciós elrendezést a készülékben. Ameddig komolyabb bevizsgálások nem történtek, ezzel nem volt probléma, most azonban, hogy a T-Mobile, mint utolsó szolgáltató is talált magának szervizpartnert (E-Care Solutions) érthető okokból a készülékek bevizsgálásra kerülnek.
A módosított exe állományok felülírják a készülék belső verziószámát a folyamat során. Ez a folyamat a jelenlegi szoftveres hátterünk mellett NEM fordítható vissza!
A svéd/módosított telepítők - beleértve ebbe a MoDaCo fórumáról származó verziókat is - után a hivatalos frissítőcsomagok nem működnek többé, így a készülék a szoftveres bevizsgálás folyamatán egyből fennakad. Egyszerűen kiolvassák belőle az utolsó szoftver verziószámát, ami sikeresen lefutott, ezzel elveszíti a garanciális mivoltát.
Ennek fényében kérek/kérünk mindenkit arra, hogy a közeljövőben tartózkodjatok az ilyen megoldásoktól, illetve csak a garanciavesztés tudatban álljatok neki!
A következmény:
Természetesen a fent leírtak, csak a módosított firmware esetén érvényesek, melyet csak az exe-s flashelő programok hajtanak végre, a ROM csere, illetve a ROM frissítés továbbra sem von maga után garanciális problémákat, mert annak következményei nyom nélkül törölhetőek!
A szolgáltatók által kiadott frissítő exe csomagok is rendben vannak, tehát azok felrakása egy módosítatlan készülékre nem okoz problémát!
Dióhéjben: Azon felhasználó, aki a belső partíciók átrendezése miatt, nem gyári firmware-t tett a készülékére, jelen pillanatban nem rendelkezik érvényesíthető garanciával!
Sajnos a módosított svéd exe megjelenésekor még nem volt hazai szolgáltató gen2-es exe frissítő csomag, így a jelen állapot nem volt megjósolható!
-
Mr X
veterán
válasz balpeter04 #40984 üzenetére
Akkor nem, csak ha átméretezted a partícióidat. Ha azokhoz nem nyúltál, akkor nincs gond.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Kedves ZTE Blade tulajdonosok!
Figyeljetek, mert van egy kis gond!
Sokan közületek használtak, használni kívánnak a közeljövőben módosított partíciós elrendezést a készülékben. Ameddig komolyabb bevizsgálások nem történtek, ezzel nem volt probléma, most azonban, hogy a T-Mobile, mint utolsó szolgáltató is talált magának szervizpartnert (E-Care Solutions) érthető okokból a készülékek bevizsgálásra kerülnek.
A módosított exe állományok felülírják a készülék belső verziószámát a folyamat során. Ez a folyamat a jelenlegi szoftveres hátterünk mellett NEM fordítható vissza!
A svéd/módosított telepítők - beleértve ebbe a MoDaCo fórumáról származó verziókat is - után a hivatalos frissítőcsomagok nem működnek többé, így a készülék a szoftveres bevizsgálás folyamatán egyből fennakad. Egyszerűen kiolvassák belőle az utolsó szoftver verziószámát, ami sikeresen lefutott, ezzel elveszíti a garanciális mivoltát.
Ennek fényében kérek/kérünk mindenkit arra, hogy a közeljövőben tartózkodjatok az ilyen megoldásoktól, illetve csak a garanciavesztés tudatban álljatok neki!
A következmény:
Természetesen a fent leírtak, csak a módosított firmware esetén érvényesek, melyet csak az exe-s flashelő programok hajtanak végre, a ROM csere, illetve a ROM frissítés továbbra sem von maga után garanciális problémákat, mert annak következményei nyom nélkül törölhetőek!
A szolgáltatók által kiadott frissítő exe csomagok is rendben vannak, tehát azok felrakása egy módosítatlan készülékre nem okoz problémát!
Dióhéjben: Azon felhasználó, aki a belső partíciók átrendezése miatt, nem gyári firmware-t tett a készülékére, jelen pillanatban nem rendelkezik érvényesíthető garanciával!
Sajnos a módosított svéd exe megjelenésekor még nem volt hazai szolgáltató gen2-es exe frissítő csomag, így a jelen állapot nem volt megjósolható!
-
syl5
őstag
Nem! Leírta!
-
Keeperv85
nagyúr
Erre is adtam választ ám!
"A szolgáltatók által kiadott frissítő exe csomagok is rendben vannak, tehát azok felrakása egy módosítatlan készülékre nem okoz problémát!"
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
Valószínű akkor nem.
De gyakorlatilag ha ráengedem a T-s frissítést eredeti partíciókiosztással,akkor meg újra van garanciám. Magyarul ha eljátszom a downgrade-upgrade játékot újra akkor minden fasza.
-
Mr X
veterán
válasz mark5138888 #40989 üzenetére
Azért nem buksz garit, a függetlenítést bármelyik főzött rom megoldja, ha visszarakod a gyárit, akkor megint függő lesz. De a partíciómódosítást az előbb leírtak alapján nem lehet visszacsinálni.
-
ux1
addikt
válasz kelzsoca #40986 üzenetére
Nos ez engem nem érint... Mivel több okból is buktam már a garit Sérült ház, stb...
Most annyira beijedtem hogy megyek jógázni inkább....
(#40997) atillaahun
Csak azért mert a T-mobos és a másik 2 exéből nem csináltak törtet...
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Nem engeded rá, ugyanis nem működik! Nem tudod lefuttatni, mert elhajt verzióütközési hibával. Ebben áll a dolog legnagyobb buktatója!
@dbius:
Ezt az információt nem szeretném publikussá tenni, ugyanis az a szoftver magában is jogsértő. Semmi formában nem szeretném terjeszteni. Aki nagyon keresgél, az úgyis megtalálja, ott ahonnan a többi ilyen szoftver is származik.
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
Igaz hogy a függetlenítés téma tiltott, de épp ezért leírom, hogy a főzött rommal nem lesz független a készülék, csak nem kérdezi le semmi... A kóddal kimiskárolt készülék pedig kóddal történt visszazárás után sem garanciaképes, mert a számláló működik.
atillaahun
Visszaállítja, de nem nyomtalanul.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
hr2
őstag
válasz atillaahun #40997 üzenetére
Dehogynem nem állítja vissza.
Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest