Új hozzászólás Aktív témák
-
dragon1993
őstag
Köszönöm a facebook feljelentéseket, csak egy sygic linket akartam kiírni.
Ez az üzenet letiltott tartalmat tartalmaz, korábban sértőnek vagy durvának jelölték. Tudasd velünk, ha szerinted téves.
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #52 üzenetére
Szerinted innen volt valaki?
-
tariattila
veterán
válasz dragon1993 #52 üzenetére
pár haragosoddal találkoztam odaát ma...
csodálkozol?
mindenki anyázott te pedig meg sem magyaráztad a történteket...??? hmmmettől függetlenül ilyet valamire való ember nem csinál
mint olyat sem, hogy más munkájából hasznothúz...bár én nem tudom miről volt pontosan szó csak abból következtetek amiket olvastam
-
dragon1993
őstag
válasz tariattila #54 üzenetére
Nem baj hamarosan remélem sikerül tisztázni , azért kell nekem a facebook mert "virágbolt" linket se ide se a lapomra nem írhatok ki viszont facebookra igen.
Minde 1 én voltam a hülye. -
Fail3D!
addikt
válasz dragon1993 #55 üzenetére
most lemaradtam kitoltottak facebookrol? ilyet is lehet mar?
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #55 üzenetére
Remélhetőleg nem innen volt valaki, mivel tisztáztuk a dolgokat én mindenkit megkértem hogy felejtse el a témát.
-
dragon1993
őstag
Nem , van egy facebook oldalam
http://www.facebook.com/ztebladeportal/
Ide írom ki a napi híreket megjelent romokat stb...
Déleltt volt egy kis balhé a hibámból (ezt hadjuk) és annyi feljelentést kaptam ,hogy nem írhatok ki linket a lapomra. De ezt hadjuk neked is azért írtam ,hogy képben legyél. -
Fail3D!
addikt
válasz dragon1993 #58 üzenetére
thx. bar keltem hogy ennyi ember osszehangolt akciojat inen inditottak bar kitudja de ilyet se halottam meg... es meg mennyi mindent!
-
madgie
titán
válasz dragon1993 #58 üzenetére
-
energy_
senior tag
-
kelzsoca
félisten
Nah de megállt az élet
-
Saccco
nagyúr
Akkor most egy kérdés... Ha egy offtopicban valamit offba teszel akkor az most mi?
Jaa és ide nem állítok össze első hszt.
(#50) mira72:
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
Ez olyan, mint amikor a tanár magyaráza a tagadást a gyerekeknek:
- ha valamit kétszeresen tagadtok az igenlés
- nincs olyan nyelv ahol a dupla igenlés tagadás lenne
Mire valaki a sorok közül:
- aha, persze...[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz #19617792 #70 üzenetére
Már beleraktam a piszkozatba a linket.
szerk: A Blade topic első hsz piszkozatába.
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz tariattila #73 üzenetére
Várd ki a végét.... Hamarosan jő a nagy MTA(nglergab) és kioktat oktatói stílusában.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
latis666
aktív tag
Ilyenkor derül ki hogy annyira nem is offoltuk szét azt a zte blade topicot.
Mert hát ugy lehet legjobban offolni ha az ON felvetésekre hülyeséget reagál az ember de ha nincs olyan...Egyébként annyira rá vannak sokan pörögve a játékokra de az emulátorokról talán 6 bejegyzés van. Pedig ahogy az androidos játékfelhozatalt nézem bőven érdemes volna a játékosoknak az emulátorok felé is kacsingatni.
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
Az akciójátékoknál nem is tartom szerencsésnek... amikor valaki ráizgul egy mászkálós lövöldözősre, nem csak a kijelzőpanelt repesztheti meg egy nehéz helyzetben, hanem kettétörheti a telót úgy ahogy van
Megakadt a szemem az off topic gombon.... azt a szakmai hozzászólásoknál kell használni?
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Nohab61
aktív tag
Gondoltam csak beírom ide. Azért ez a tablet elég jó áron van a tudásához képest: eLocity
-
mira72
őstag
Azért ez a 80 hsz elfért volna amott is, nem???
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
tariattila
veterán
az a baj, hogy amott kérdeznek/beszélnek off témát így itt azokra nem lehet válaszolni...
-
Lasy
veterán
-
Glatius
őstag
A fórummotornak nincs olyan opciója ami kívánságra nem jelenítené meg az offtopic postokat? Senkinek nem kéne válogatni, csak egy checkbox és már nem is látja az, aki nem kíváncsi rá. Mert így külön elég kriptaszaga van...
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
Multitouch.... valahogy nem keverednek/akadnak össze a koordináták.
...mint szegény pengénél.[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz tariattila #90 üzenetére
Pontosan erre gondoltam... és hibás jelölésnél csak a felhasználót kellene "hasbarúgdosni", hogy legyen olyan kedves megfelelően irányítani a posztját... akár utólag is.
...ez még itt is off!!!
[ Szerkesztve ]
-
Sztlaci
aktív tag
#37019 Csak lekapom a telóról a nejlon zacsit a pengével meg összeszedem a k@kit.
A megspórolt büntiből veszek egy új Bledet egy újabb nejlon zacsival.[ Szerkesztve ]
Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
barnam_
nagyúr
Ez a topic jelzi, hogy nem is volt olyan sok OFF
Csak egyszerűen pörög a topic, mivel az ára miatt nagyon sok embernek Blade-je van. Ahol pedig ennyi hsz van, elfér napi pár off is.És ezt már csak halkan jegyzem meg:
Nem szeretem az ilyen szigorú szakmai/off megkülönböztetést, mert attól hogy nem szorosan a ZTE Blade telefonhoz kötődik egy adott téma, nem feltétlenül a lokálban/fáradt gőzben a helye. Pl. ha azt akarom elmesélni, tegnap milyen jó filmet láttam, valahova a fáradt gőzbe írom; de ha egy programot, vagy valami kiegészítőt keresek a telefonhoz, azt a Blade topicban kérdezem meg.(#86) Glatius: és ha egy szakmai hsz-be teszek off-ot?
-
Glatius
őstag
-
Lasy
veterán
Nem tudják, hogy ide kellene írni.
Szerintem meg az lett volna a megoldás, hogy a szakmai tpoc legyen ez, és minden más maradhatott volna, hiszen ez nincsen sehol sem leírva, így nyugottabban lehetne mindent leírni, és megcsinálni.
mint pl , ha egy prk fájlban szeretnék valamit cserélni, hogyan teszem össze?
meg ilyenek.+36702778032
-
bunnyhu
senior tag
Zsóca, a másic topicosra válasz, én nem használom a rom-jaidat, ennek ellenére nagyon sok embernek az életét könnyíted meg függetlenül attól, hogy mekkora részed van a rom-okban, úgyhogy szerintem baromira nem kell magyarázkodni. Egyébként pedig ha másért nem, a fordításokért mindenképp illene fejet hajtani előtted és a fordító csapat előtt akiket nagyon helyesen meg is említesz minden release-ben.
Aki taplózik veled ignoráld, ha emailen fenyeget rakd spam listába, ha meg itt, nyomd fel adminoknál. Akinek nem tetszik amit csinálsz, ott a letölthető kernel és neki lehet állni saját fordítást csinálni, és még modaco vip-re se kell áldoznia imho. Ha elég ügyes lesz akkora neve mint a ciános srácoknak vagy a modaco-soknak, és még büszkék is leszünk rá
https://divecenter.hu
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez a topik nem azért van, hogy minden egyes offot ide másoljunk, hanem azért, hogy kötetlenül beszélgethessen mindenki nemcsak a Blade-ről, hanem bármiről....
Ez a minta kb....
[link] -
tariattila
veterán
válasz philoxenia #98 üzenetére
ez hallod de gyönyörűűű példa volt...!!!
-
Luissimo
veterán
URAK !
ITT is kuncsaftok kerestetnek:
"class 10 16 gb 10 embertol 6400 ft/db aron 6 an mar vagyunk atvetel szemelyesen budapesten hogy kitudjuk probalni tenyleg jo-e ha valaki erdekel tamadjon be es kov heten valamikor megyegyezunk idopontban es megutjuk a remelhetoleg tenyleg jo uzletet!"Akiket érdekel, azok jelezzék privátban, még kellene vagy 5-6 ember, akkor megleszünk 10-en !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Instagram közösségi fényképezés
- PlayStation 4
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- BMW topik
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...