Hirdetés

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

  • PlayStationre tarthat a Palworld?

    gp PC-n és Xbox-on is roppant népszerű a játék, vélhetőleg csak idő kérdés míg a Sony gépeire is befut a program.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni2360

    Topikgazda

    válasz kurucz30 #2803 üzenetére

    filmeket a "belső" lejátszóval indítsa? - IGEN a beállításokban beáll- lejátszó-video a legfelső sorban van lehetőség a bekapcsolására és ugyan úgy a kikapcsolására. Nálam 2 profil van elmentve az egyikbe be van a másikban meg ki van kapcsolva. és vagy a ZDMC vagy a zidooplayer indúl.
    Igen működnek a az extra funkciók csak most az utolsó 1.5 fw-nél vannak gondok. Én még nem tettem fel. Fentebb írnak is róla a fórumlakók meg az Angol topikban is a hibákról.
    Fi-kat neked kell letöltened nem automata. Ezt a film indítása után a menüben tudod megcsinálni mint sok egyéb beállítás is a film alatt megy.
    A freki váltás teljesen magától a film elején rögtön vált kb 1-2 mp sötét képpel jelzi is és ki is írja alul 1 mp-ben a váltást.
    A felbontást a rádugott TV alapján fogja beállítani.
    A droidot ne feledd beállítani. Fentebb linkeltem Olaszból akciósan vannak a boxok ha még él. De ravaszok mert állandóan kitólják az akció végét.

    Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Új hozzászólás Aktív témák