Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni2360

    Topikgazda

    válasz MoBiBence #2196 üzenetére

    megpróbálok válaszolni azokra amit tudok.
    1- Esetleg egy wifis konnektor amit mobil netről is be és ki tudsz kapcsolni. Általában aki torrentezik azok mindig bekapcsolva tartják a gépet.
    2 - nekem Transmission van igaz a nason de állítólag erre is lehet felrakni és az újabbakon már eleve fent van. Na ezt lehet droidos teloról is elérni és gondolom akkor vezérelni is a létöltést.
    3 - A zdmc-ben (gondolom a legújabb van fent mindenből, fw is,) amikor a filmek sorra mész bal oldalt vagy a FILMEK feliratnál nyomsz egy ok, vagy az A-Z cím és akkor minden film megjelenik. Balra a navigációs gyűrün nyomsz és akkor megjelenik egy beállítási menü ahol - nézettípust válthatsz Infófal pl. A kiválasztott boritónál meg - menü gomb és ott választasz amit szeretnél.
    4 - A hang meg akkor irányítható a távról ha nincs bekapcsolva a beáll-rendszer-hang-hangtovábbítás engedélyezése. De ha nincs erősítőd nem is szabad bekapcsolni.
    Remélem sikerült majdnem mindenre választ adnom.

    Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Új hozzászólás Aktív témák