- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz forgonati #8047 üzenetére
"Ha szoftveres élesítést kell ráadni ahhoz hogy éles képeket lőjön az már nem túl jó szerintem"
Uhh, te még nem láttad a G4 raw/raw képeit, mennyire színzajos és rossz minőségű és mosott, sokszor színzajos. Szoftveresen, a G4 szoftver baromi sokat javít élesít rajta, de ez mindegyikre prinyó szenzoros mobilra igaz sajnos."Ott a szenzor jóval nagyobb, és F1.6 a rekesz"
Uhh. ezt is rosszul tudod G4-nél F1.8 a rekesz, itt F2 de ez igazán ez is csak egy szám, önmagában semmit nem jelent.Ha "kiváló" képminőségnél lassú és téveszt akkor mire jó a "kiváló"?
Röviden: szerintem semmire. Kb ugyanaz, mint QHD felbontás G4-en parasztvakítás? Szerintem bőven jobb a normál mód 4-5 MP-en. Kb. annyit csinál a kiváló mód, hogy felskálázza valahogy 7-9 MP-re és ttöbb zajt tesz bele és sötétebb lesz."Annyit mondtam hogy ne mondjuk már hogy ez a telefon egál kamerában a G4-el."
Jó ez túlzás , de az G4 tájképeknél bírillírozik, és manualban jobb és este is tényleg sokkal jobb főleg manualban,és összeségében G4 tényleg jobb. A Redminél a legfőbb furcsaság, hogy a HDR többnyire ront a minőségen, mos és túlszaturál, igazán erős fényben érdemes csak használni a HDR-t. Igen ez egy szoftver hiba, de a Redmi HDR nélkül viszont egész jó képeket lő, 90%-ban így használom. Sok sznob élből mindig bekapcsolja a HDR-t velül nem lehet mit kezdeni idóták."Nem sok értelme van a G4-el összevetni mert az a telefon lemossa ezt kamera terén. "
Ez sem igaz bár jobb a G4, de pl. borús szeles esőre álló időben nem tudtam volna lőni G4-gyel, ott fakók lennének a színek és kicsit mosott az egész: [link] általános használatra nekem pl. jobb a RN3SE mert sokkal gyorsabb nem ég ki annyiszor mint a G4, a G4 első kameraindításkor 2-4 mp-ig fókuszálgat sajnos ez ismert hiba. És sajnos makróban is elég lassú és sokszor félrefókuszál hiába a lézeres autófókusz. De tényleg jobb a G4 az felső szint ez közép."A teszek alapján a Note 4 javult a Note 3 SE-hez képest, akkor ezek szerint az majd most leveri a G5-öt?"
Ez is butaság a G5 rosszabb képeket csinál mint a G4 ha fotós fórumból megkérdezed bárkit, pl. tulajt ayron87-et akinek volt mindkettő. Az S7 rosszabb képeket csinál nappal, mint az S6 itt is megkérdezhetsz több S7 tulaj van aki ezt elismeri. Éjszaka persze az S7 a jobb, de most nappalról beszélünk. Persze a tesztek azt hozzák mindig ki mennyivel szuperebb az új de ez sajnos nem igaz. De azok egy része fizetett hirdetés szint kb. ki fizet többet.Ha több dolog érdekel itt a fórum vagy írj privátban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lightyear - befektetési app
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest