- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgcsabi
aktív tag
válasz grafnet #13053 üzenetére
Idáig eljutottam:
Rányomtam a flash-re és Így állt meg (nem csinált semmit):Eszerint megyek de nem jó valami. Pedig úgy nézz ki miden jó!
[ Szerkesztve ]
-
polgcsabi
aktív tag
Megyek hozok 1 sört!
-
grafnet
veterán
Ezt így kell. Eddig jó.
A driverek fent vannak. Bár az utolsó kép... Tedd át masik USB-be, 2.0-ásba...
Tedd c:\Kate\TWRP.zip
És a MiFlash-t rendszergazdaként futtasd.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
-
baitsee23
őstag
válasz huliganboy #13071 üzenetére
Nem tudjátok, hogy lehetne a Mi fiókot teljesen kitisztítani, mintha formáznánk?
Eu. romokat használok, most raktam fel a stabilt. A devvel is meg ezzel is már tiszta, újrahúzott rendszernél is ha bekapcsolom a naptár szinkronizálását a fiókkal, a naptár alkalmazás el kezd FC-zni. Amíg nem kapcsolom be a szinkronizálást addig nincs gond vele, de nyilván nem is szinkronizál.Samsung Galaxy S24
-
nOvOp
senior tag
válasz Lajos65 #13048 üzenetére
Frissítettem én. Viszont most nincs téma ikonom. A beállításokban megtalálom ugyan a témát, de ott csak választani tudok a meglévők közül. Letölteni vagy egyedire szabni nem lehet. A váltakozó háttérkép szintén eltűnt. Látom hogy telepítve van, de nem működik, a beállításokban sem szerepel, ahogy eddig. Az alap időjárás jelző, csak úgy indul el, ha engedélyt adok a fájljaim és a hívások hozzáféréshez, na meg persze a helyzetemhez, de az normális. Eddig nem tetszik!
-
-
polgcsabi
aktív tag
válasz huliganboy #13071 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
duo
addikt
Nos. Elküldtem Markovics Úrnak a telót. Elvileg ma megkapta.
vissza majd futár hozza. (lumia 640-en vagyok. imádom, mert tök jó koncepció. utálom, mert az Ms elqrta. nem kicsit. nagyon.) a böngészés egy rémálom. viber megy. képalkotás szerkesztés jó. akku két éves,
merül mint a balta.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
jUUh
addikt
Ez volt a bajom, hogy megcsinált mindent, csak fele olyan jól. Messenger, Facebook, Skype, Viber, böngészés, ilyen alap feladatokat qtya lassan csinált, és full máshogy mint egy Android. Rengeteg app hiányzott is amugy, es hiaba volt ra alternatíva, elég gagyik voltak. De igen, ízlések és pofonok.
Samsung Galaxy S23+
-
beach head
senior tag
kijött a global stable update... a klónozott viber továbbra se látja a kontaktokat....
-
grafnet
veterán
válasz polgcsabi #13088 üzenetére
Ha kész a mentés, dugd rá PC-re. MTP módba látszódik (fájlkezelőben)? Volt ujjlenyomat vagy minta védelem?
Én, elsőnek a wipe menüben, advanced alatt csak a két cache-t kijelölve, azokat törölném, majd bekapcs - hátha...
Hogy állsz az akkuval?
MIUI backup: az inkább app-okat ment, nem a fotókat pl.
Mentsd át PC-re azt is inkább...[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
cibus
aktív tag
helló, redmi note 3 pro SE-hez tudtok ajánlani olcsóbb, de jó vezeték nélküli töltő szettet? (modul tok alá és dokkoló). Illetve egy helyet, h honnan rendeljek?!
köszi,
cibus -
jUUh
addikt
Reggel kapott frissítést hosszas idő után a NitrogenOS, fel is dobtam még frissen, sok mindent nem látok változva, de stabil még mindig.
Samsung Galaxy S23+
-
duo
addikt
van e mód arra hogy a caller képernyő háttérszínét feketévé változtassuk vagy fehérré? mert ilyen félig átetszó béna kék meg türkiz meg lila (az alap accent szinek)
ugye ilyen kis kör alakú hívóképek lettek az oreo-ban. megszokható de a színeitől herótom van.szerk: tudom hpgy a NOSban nincs ilyen de van e valami hack erre?
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest