- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
na kérem. 8.8.16 felrakva, redwolffal. 26 alkalmazást telepítettem. és egy extreme debloat után(TiBU), unrootoltam. most így 122 app, rendszerappokkal együtt. ultralight. és mint a seggberúgott villám.(közvetlen unroot előtt egy teljes rendszermentést csináltam azért.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
pataig
tag
Szia!
Érdeklődnék, hogy a Los 13.1-hez képest mi a véleményed a Miui 10-ről???
Hogy látod (sebesség, akku, fényképező...stb)???
Ja és ezt hogy raktad fel ??? Én azt hittem ezeket a romokat csak Mi flash-el lehet feltenni....
Megosztanád velem, hogy hogyan telepítetted (lépésről, lépésre)?
Előre is köszönöm! -
duo
addikt
válasz pataig #13552 üzenetére
én ezt a kettőt váltogatom. most miui10. szélsebes. kezes. kényelmesebb a gombok testreszabhatósága.
mindig maxon van a térerő. akkuval kíméletesen bánik. A los13.1 meg csak simán stock. annak minden előnyével. ugyanakkor elég testreszabható. a vele szállított securadon kernel hibátlan. nem igazán tudnék dönteni. médialejátszásban pl a LOS erősebb mert a miui nem eszi meg az m4a formátumot, külső lejátszó kell hozzá, de azok közül nem mind tud beletekerni(!?) az adott m4a számba. (vlc, foobar2000 igen)
a los meg gond nélkül. de a LOSnak meg a térereje állandóan a narancssárgában van.
a miui telefonalkalmazása kényelmesebb nekem. a LOS meg többnyire nem zár be semmit a háttérben amit nem akarok, miui-n trükközni kell, és akkor az sem fogja (feltétlenül)
szóval nem úszod meg, ki kell próbálni mindkettőt és hesználni egy egy hétig aztán eldől hogy a te felhasználói szokásaidnak melyik a jobb.miui-eu rom. twrpből telepíthető mindenféle trükközés nélkül. full wipe, rom felrakás, super su vagy magisk és reboot. csókolom.
-
pataig
tag
Na lehet akkor visszatérek a Los 14.1-ről egy kicsit a Miui-ra...
Azt hittem ez a Miui Global Dev. amit telepítettél... Én ebben gondolkodom, csak a fejlesztői néha nem az igazi, de stabil még nem jött ki...
Ez amit te raktál fel?Vagy gha nem akkor tudsz nekem konkrét linket hozzá?? (Az enyém is Kate)
-
pataig
tag
válasz Degeczi #13557 üzenetére
Értelek!
Akkor abszolút használható ez a rom is!
Lehet a napokban felteszem akkor.... kíváncsi leszek mekkora különbség lesz a most általam használt Los 14.1-hez képest... Mondjuk multim nem volt soha.....problémásabb volt a telepítése.... vagyis több mindent kellett, s így kihagytam! -
vampire17
addikt
masnak is ma jott frissites? (global dev)
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Próbáltátok a 8.8.23-at? Titkos vagy heti lesz?😀
Annyira jó lett az akku időm a 8.8.16-al, remélem az megmarad. 8-9 óra SOT rendszeresen. -
Trooper82
senior tag
Jó lett. Megtörtént az első teljes miui kifagyásom az új rommal. Power gomb hosszan nyomása volt a megoldás. Király
-
-
pataig
tag
Szia!
Próbáltam felrakni ezt a multi miui 10-es romot...
Full wipe, majd install.... nem lett jó.... utána full wipe+data format+ install... ugyanaz!
Ez fogad az indítás során!Mit rontok el???
Valakinek valami ötlet??
Los14.1-ről jöttem volna erre a rom-ra! -
Surplus
tag
válasz dzsordzs69 #13571 üzenetére
Meg kilépni a MI fiokbol.
-
Thusor
őstag
Idegesito uj feature az uj frissitessel. Zarolt kepernyo mellett kikapcsolja a wifit, mobilnetet nem erinti. Hogy lehetne beallitani azt hogy hatterben is maradjon wifire felcsatlakozva?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
pataig
tag
válasz trebrona #13576 üzenetére
Rendben!
Szóval előtte volt valóban Mi fiókkal társítva, de mielőtt letöröltem volna a Miui-t kiléptem a fiókból.... ráadásul a számítógépen betudtam lépni a mi fiókba, de az sem segített....Ja és több rom volt rajta azóta, de most los 14.1-ről szerettem volna visszatérni multira!
A megoldás végül:
-Mi flash segítségével feltettem a jelenleg elérhető Stabil fastboot romot (az összefoglaló linkjéről szedtem le: V9.5.7.0.MHRMIFA)
-Twrp telepítése (sajnos egyben nem ment, mert valamiért nem akart bootolni, ha alapból kicseréltem a recoveryt... szóval ez külön lett flashelve a Mi flash-el. Először a ZCX-TWRP_By_DroiDMester féle, majd ezzel raktam már fel a Redwolfot, mivel ehhez a multihoz ezt ajánlották
-Full wipe
-Twrp-vel a multi telepítése!
-Újraindítás és örülök!
Természetesen ez lehet egy egyedi eset is.... vagy valamit én baltáztam el, s azért tudtam csak így megoldani....[ Szerkesztve ]
-
duo
addikt
válasz pataig #13577 üzenetére
nos. pedig ketszer is mondtam.-> nem eleg a full wipe elotte kell egy format /data is... ezek utan ujrainditod, a vasat, ki lehet valasztani hogy recoverybe bootolj. xda-n olvast valahol. hogy kell oda egy reset. majd full wipe es aztan mehet a rom. nekem igy mindig ment. ellenkezo esetben a data particiod titkositva lesz es ez vagy ehhez hasonlo uzenet fogad. amit te csinaltal az sem rossz, a fastboot rom meszel mindent es formazza a datat is. csak utana ujra kell ra twrp meg minden. szoval az az onszopatosabb modszer. de azert orulok h sikerult. van olyan hogy amikor.megvan a baj, mint nalad akkor szinten twrpben a /systemet ujra kell particionalni. es akkor meg meguszhato a fastbootos megoldas. de az a baj hogy ott sem egyertelmu mikor mukodik ez.
[ Szerkesztve ]
-
pataig
tag
Szia!
Volt format data is, mint írtam az előzőekben, csak annyit hibáztam akkor, hogy nem volt közte újraindítás recoveryben.... meg ugye először csináltam a full wipe, s utána a format data....
Na mindegy is, mert a másik módszerrel végül sikerült!!
A gond az volt, hogy egy pici idegeskedés volt meg nyilván több idő mire rájöttem, hogyan kellene megoldani a problémát.... -
duo
addikt
válasz pataig #13579 üzenetére
jaja. az első mindig vakugrás.
és az is igaz hogy én az mi fiókba sosem lépek be. filekezelő pl 3. féltől származó témát gyönyörűen importál. erre akkor szoktam rá mikor nem ment a téma alkalmazás miuin.
számos megoldás van. láttam olyan youtube videót ahol ezt a lezárást úgy oldotta meg az indiai gyerek hogy a feloldó mintájához tartozó számokat ütötte be és feloldott a telefon. (pl ha fentről indulva egy L alak a mintád akkor 2-5-8-9 és ment neki. mások meg jelezték a kommentszekcióban hogy nekik nem.) szóval az élet csupa izgalom
[ Szerkesztve ]
-
pataig
tag
A lényeg, hogy sikerült Emlékszem, hogy nekem anno a recovery telepítése sem volt egyszerű... elég sokat próbálkoztam mire sikerült...
Más kérdés! Bedobta most nekem a telefon, hogy frissítés jelent meg .... ezt most simán fel lehet tenni úgy, hogy leszedetem ota-n keresztül, s automatikusan, vagy ebből error lesz???
-
alázógyík
addikt
Ez a 8.8.23 nekem fagyogat, belassul...
-
Surplus
tag
Valaki probàlta màr az Android Auto-t? Kell hozzà root? Ha igen, van-e olyan proramm amivel ezt meg lehet biztonsàgosan csinàlni? Stabilon vagyok és a GPS miatt nem akarok vàltoztatni.
-
Csápájev
őstag
Sziasztok
Olyan problemam van, hogy ha jatszom az Alto's Odyssey játékkal egy idő után nagyon meleg a telefon, elkezd szaggatni a játék , olykor szétesik a kép és kilép a játékból.
Állandóan ezt csinálja hs.kb 20 percig egyfolytában jatszom vele. Ezzel tudok valamit kezdeni?
Egyébként nincs baj a telefonnal.
Köszi a választ. -
Trooper82
senior tag
8.8.30 felment. Eddig minden ok...
-
szucs2
tag
válasz szucs2 #13590 üzenetére
MIUI 10 Global Beta ROM 8.8.30 Letöltés Linkek
Redmi Note 3 Special Edition
Recovery 1129M
http://bigota.d.miui.com/8.8.30/miui_HMNote3ProtwGlobal_8.8.30_4ac549ec30_6.0.zip
Fastboot 1346M
http://bigota.d.miui.com/8.8.30/santoni_global_images_8.8.30_20180830.0000.00_7.1_global_818c80a557.tgz
[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
Nekem nem élesít be a fényképezőgép
-
Trooper82
senior tag
Na ezt visszavonták...
-
Anonymus23
veterán
Nincs valakinek egy betört kijelzős telefonja, amitől megválna?
Öcsém telefonja megadta magát, de a kijelzője még jó (bár be van sárgulva az ominózus helyen, és összeeszkábálnánk neki egyet ha megfelelő áron lehetne szerezni "belszervet".;) - The Power of the Light Side
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Anonymus23 #13599 üzenetére
NAND hiba? Minden másból éleszthető szvsz.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...