- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac14548
aktív tag
A "Médiaeszköz funkció" megvan.
MTP kapcsolat van beállítva.
A Total Commanderben is látom "2014813" eszköz.
De, ha ott az SD kártyát választom akkor lefagy a Commander és nem megy tovább.
Ugyanezt csinálja az Intézőben is.../Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
XXII
csendes tag
Én adatmásolásra a fájkezelő ftp-éjét használom total commanderrel.Teljesen megteszi
Más.: Nincs valakinek esetleg eladó félben lévő Xiaomi piston 3-as headsetje amitől nem túl borsos áron megválna ?Privibe jöhet ajánlat ha esetleg akadna[ Szerkesztve ]
Tisztelettel Laca aka XXII.(R2P)
-
-
pigmeus
tag
Sziasztok,
olvastam h volt probléma a kamerával kapcsolatban, de lényegi tapasztalatom nincs sajnos, h milyen képeket kellene készítenie. Lőttem párat esetleg megnéznétek? Szerintetek?
Köszi -
pigmeus
tag
Átmentem a másik oldalra ahol több a fény és beállítottam kiválóra és 16:9-re, de nem tudom, h ez jó e. Mert nyáron a huawei ( a sárga cölöpös házas kép 2db) szerintem szebbet lőtt, igaz verőfényes napsütésben.
Igen az enyém is a 813-as szériából van. Minden kép középere van fókuszálva.[ Szerkesztve ]
-
tboj
tag
válasz pigmeus #2962 üzenetére
Nincs ezekkel a képekkel semmi probléma, rendesen be vannak fókuszálva, élesek. Azoknak, akik panaszkodtak teljes homály volt az egész néhány méteres távolság felett. (Szerintem a minőséggel sincs gond, ennyit tud a kamera ilyen fényviszonyok mellett.)
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
jUUh
addikt
Én is hoztam egy képet. Nem tudom eldönteni, hogy a kamera rossz,vagy én vagyok béna + szar fényviszonyok.
Samsung Galaxy S23+
-
sipoczgabor
tag
Üdv.
Valamerre tudok találni egy olyan fórumot vagy bármit ahol le vannak írva a rendszer hibái? ébresztési dolgokról hallottam már.
Eddig windows phone-t használtam, most android és miui között gondolkodok. Androidnál hallottam a belassulásról ami olyan fél év után jön elő. Viszont a miui elvileg ilyet nem csinál, és a miui felülete jobban bejön. A miuinak mik a betegségei? Illetve esetleg egy két android betegség? (redmi2pro és zenfone 2 500kl közt gondolkodom)[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz sipoczgabor #2968 üzenetére
MIUI is android, csak kicsit kipolírozták, meg beleraktak pár funkciót. Ez a 4-es androidra épül, de más világ.
A Zenfone-on Lollipop (5-ös android ) van, tehát újabb. Redmi-kre elvileg jön majd a Marshmallow-ra (6-os android) épülő MIUI is valamikor. Használtam Lolli-s telefont, de nekem a MIUI jobban bejött, jobban kézreáll.Ébresztő kehén kívül nem nagyon tudnék hibát felróni. Egyébként meg tehetsz a telefonra könnyedén egy Lollipopos Cyanogen Mod-ot, még rootolni sem kell a Xiaomi-t - és ez jó ébresztős. Tehát ilyen értelemben az Asus-on és a Redmi-n is elérhető ugyan az a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
válasz sipoczgabor #2970 üzenetére
Nálam FB+Messenger+Viber telejsen jól megy, "szmúthhh" vele a rendszer.
Samsung Galaxy S23+
-
DavidQ
tag
válasz sipoczgabor #2972 üzenetére
Szerintem ezen a ponton lenne érdemes tisztáznunk, hogy a MIUI az egy fajtája az androidnak (nem egy más operációs rendszer). Ez a kezelőfelület neve.
MIUI =
MI - mint a XiaoMi,
UI - mint User Interface.A MIUI az alap android erősen módosított változata. De ismerheted Cyanogenmodot, ami megint más módosítása az androidnak, de mondhatnám a Samsung által preferált TouchWiz-et is. Tehát ugyanúgy androidról beszélünk, ezért minden appot ugyanúgy tudsz használni.
[ Szerkesztve ]
Nem minden kínai szirszar szar!
-
sipoczgabor
tag
Melyik a legfrissebb verzió? a Kitkatan lévő 6-os? mert webáruházba láttam most redmi note-ot 7-es verzióval és lollipoppal
-
törölt tag
válasz sipoczgabor #2974 üzenetére
Note 2 esetén valóban Lollipop alapú MIUI van.
-
DavidQ
tag
válasz sipoczgabor #2974 üzenetére
A legfrissebb a 7-es MIUI (Kitkat-re és Lollipopra is). Kint van belőle a Stabil verzió, de folyamatosan, hetente kapja a fejlesztői frissítéseket is.
-
jUUh
addikt
-
DavidQ
tag
válasz sipoczgabor #2977 üzenetére
Persze a te döntésed, de én a Samsung Galaxy Note 3-as korszakom alatt megfogadtam, hogy nem veszek többé telefont 5" felett, mert kényelmetlen a használata. De hát ízlések és pofonok, viszont vedd figyelembe a neked optimális méretet telefonvásárláskor.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz sipoczgabor #2977 üzenetére
Miért, mi a baj a kamerával? (azon kívül, akik kifogták a valószínűleg hibásakat)
[ Szerkesztve ]
-
sipoczgabor
tag
625 lumáim jelenleg 4,7-es.Eleinte nagy volt aztán hozzászoktam bármikor tudok vele egykézzel írni vagy bármi fél centivel keskenyebb és 2cm-vel rövidebb mint a note2. Itt már nehézkes lehet a téma, nembiztos hogy minden esetbe tudnám 1 kézzel kezelni de szerintem hozzátudnék szokni, de mivel nem sokkal vastagabb ahhoz képest hogy majdnem 1 collal több ezért szerintem a méretéhez képest kényelmes lehet.
kamerával meg csak annyit hogy szeretek fotózni, meg ilyesmik, számomra elég csábító a 13 megapixel, meg a 2 amperos töltő a 3000-es akksihoz sem hangzik túl szarul -
.DLL
veterán
Miért állítsa át 16:9-re? A szenzor 4:3 oldalarányú, tehát 16:9-ben kisebb a képméret, levág magasságban és látószögben. Ezt csak akkor tenném meg, ha úgyis minden képet utólag 16:9-re vágnék, így ez esetben nem kéne utólag bajlódni ezzel, de alapvetően 4:3-ban többmindent rögzít, így én ezt preferálnám, és ha van olyan kép amit széles-vásznúban szeretnék látni, azt utólag levágnám ott ahol kell.
(P.H.)
-
CoolBoy323
nagyúr
Hatlapot tudnatok javasolni? Tokban hordom ugyan, de abban is irrital a nyiszorgas. Mar gariban csereltek egy hatlapot, de semmi javulas. A telot ezert nincs kedvem csereltetni, inkabb vennek vmi utangyartott hatlapot v vmit...
Koszi!
Es Kellemes Unnepeket kivanom!!
-
pigmeus
tag
Amugy ez a vakus ledes sargas esti fotozas, nem lehet, h amiatt van mert nincs osszehangolva a villanas es a kepkiszites ideje? Mert nekem a led fenye nem tunik annyira sarganak, mint az elkeszult kepeken.
-
Woodo
csendes tag
Aki ipaky tokot használ\használt lenne olyan kedves, hogy írna róla egy rövid véleményt? (Pl: mennyire jó a fogása? gombok jól lenyomhatóak? stb.)
-
Bocsidee
tag
válasz CoolBoy323 #2987 üzenetére
-
Woodo
csendes tag
Köszi szépen a válaszokat! Be is újítok egyre.
-
Ren Hoek
veterán
válasz calamites #2994 üzenetére
Milyen fémes rész amúgy? Nekem a fekete az tök műanyag. Gondolom a világos is az... Valami anyaghiba lehetett, mert nagyon szét kéne feszegetni ahhoz, hogy törjön. Nem szedte le túl sokszor, meg vissza?
ez nem az a gyakran leszedős fajta szerintem... Pont az alja az a rész, ami nem nagyon hajlik ha rajta van, max az oldala, de csak ha piszkálja az ember.[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz calamites #2996 üzenetére
Szerintem minden leszedéssel gyengülhet. Ez tényleg nem a leszedős fajta. 3 is sok neki, mert azért feszegetni kell kicsit. Pont mert vékony az a rész szerkezetileg. Sajna ez ilyen... Ha nagyon merev lenne, akkor meg lehet semmi energiát nem nyelne el az esésekből. Valamit valamiért.
... egyébként lehet változtattak rajta valamit, mert pont a régebbieknek nem fért be rendesen a mUSB, reszelni kellett... most meg simán befér.
[ Szerkesztve ]
-
DavidQ
tag
A telóm üvegfóliájának a bal oldaláról egy kb. 1mm-es "üvegszilánk" lepattant. Viszont nem esés következtében, hanem ahogy a kijelző széle mentén húzgáltam a körmömet. A fólia ugyan nem repedt tovább, de szerintetek megérné lecserélni, vagy ettől még ugyanúgy védi a kijelzőt?
-
.DLL
veterán
No, így kb. 2 hét használat után el kell mondanom, hogy ennek a telefonnak a beszédhangszórója nálam eléggé alulteljesített. Tompa és nagyon nehezen érteni amit a másik mond, sok esetben (utcán, áruházban, stb., ahol zaj van) még halk is, kéne rá még egy másfélszeres kakaó tartalék, de nincs.
Ez nem tudom "kinek" a hibája a hangszóróé vagy a meghajtó erősítőé, esetleg szoftveres rétegben van a hiba és csak egy kis EQ kéne rá, hogy a magas hangokat jobban kiadja, nem tudom.
Mindenesetre az előző telefonjaimnak sokkal tisztább hangszórója volt és még alacsonyabb hangerőn is érthetőek voltak a szavak.
Annyi pozitívum azért van, hogy a hang folyama tiszta, zajmentes, a zajszűrés jól működik elvileg.(P.H.)
-
Brasil85
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A gyári időjárás alkalmazásban szeretnék helyet beállítani, de nem megy. Helymeghatározással sikerül, de beírni nem, még nagy városokat sem. Tudna valaki megoldást erre? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok