Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DRPCDoki

    tag

    válasz Ren Hoek #2538 üzenetére

    Köszi mindent(a lentebbi sebességadatokat is), ez biztató. Igazából nem tudom másik routerrel mennyire tudok tesztelni, a Sony Ericsson Xperia Ray-emet tudom AP ként használni(ami lényegében router, ha mobilnetem lenne, azt is osztaná). Ezzel csináltam egy teszt hálózatot, a telefon a routerrel azonos szobában volt elhelyezve, majd lementem az alsó szintre a konyhába, ahol már viszonylag gyenge a szobában levő router jele egy átlag ultramobil eszközzel, de egy régi windows phone 7-es lumia még itt is 1-es vagy 2-es jelet fogott róla, míg az új Redmi 2 Pro sajnos elvesztette a fonalat. Ha a Redmi 2 Pro és a teszt AP-ként használt 2011-es Xperiám egymás mellett van, akkor is max 1-es vagy 2-es jelerősséget tud, míg minden más eszköz (telefonok, laptop) teljes jelerősséget jelez(tehát a különbség drámai).
    Szerinted(más is hozzászólhat) ez elégséges teszt volt (a másik router szerepét egy telefon töltötte be, rom-ot pedig nincs cseréltem, bár érkezés után frissítettem, miután tudatosult bennem a wifi probléma, de ez nem oldotta meg a gondot)?

    szerk: (xiaomi.eu 5.11.26 fejlesztői rom van rajta)

    Ezen kívül nem tudom, az ipaky tokhoz járó fóliát rá tudom-e majd tenni a cserélt készülékre, ha csere lesz belőle. Természetesen nem dobtam ki semmit, reménykedek, hogy rá lehet tenni a cserélt telóra. Nem tudom ilyesmivel van-e tapasztalat. Igazából mikor feltettem, kellett rajta igazítanom, az után gond nélkül helyrement, bár úgy vagyok vele, hogy ez legyen a legkisebb gondom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák