- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz Esdeath #17614 üzenetére
Teljesen jól csinálod, amit csinálsz. De minden embernek más az igénye, mást vár egy konzoltól, mások a szempontok. Valaki azért is összeteszi a két kezét, hogy az S-t meg tudja magának venni, ha nem most, esetleg egy nagyobb akció keretében. Akárhogy is nézzük, egy játékkonzol még mindig luxuscikk, nem teheti meg mindenki hogy 185 ezer forintot csak úgy kiadjon ilyesmire.
Sic Parvis Magna
-
Bird
addikt
Egy konzol soha nem fog megtérülni, ez nem egy lakás... Szóval szerencsétlen a szóhasznalat.
Az SS nem egy valódi nextgen, inkább amolyan féldisznó. Rengetegen fognak csalódni, elsősorban azok akik álmokat kergetnek. A felbontás, a textúrák butitása látványos, vérpistiék videójában is szépen látszott. Minél nagyobb egy kijelző annál szembetűnőbb lesz.. Persze valamit valamiért, de véleményem szerint ez túl nagy áldozat a fix 60 fps-ért...
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
-
DS39
nagyúr
az S 70K-val olcsóbb, mint az X. szerintem elég nagy különbség, DE....
azon túl, hogy ebből a különbözetből veszel kb. 4-5 játékot, ami jó, de a jóval kisebb tárhely miatt előbb veszel az S-hez bővítést, mint az X-hez. miközben ha hardcore user vagy, nem kapod meg ugyanazt a látványbeli élményt a játékoktól, amit az X-en. (és nyilván nem lesznek azok ettől olcsóbbak az S-re). szóval én adom a hozzászólásod lényegét, hogy X-et érdemes venni inkább, de azért ez nem ennyire fekete és fehér. nagyon sokaknak bőven elég lesz az S is olcsóbban, nem fognak pixelhajszálakat keresni a 4K TV, egyszerűen csak tolják a gammát, amik flottul fognak menni rajta.
-
AMD Power
titán
Mindenkinek más a jó. One X után mondjuk én sem a Series S venném. De egy One S után jó valasztás lehet. És aranylág költség hatékony. Ha már a költségek. Ha 3 év alatt tudnám félrerakni egy Series X árát, akkor én úgy gondolom nekem nem a konzol vétele lenne a legnagyobb "problémám".
Új hozzászólás Aktív témák
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest