Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz homerhamm #94739 üzenetére

    Mint írtam ez csak egy eszmefuttatás volt ott is, és ott is elég kevés esélyt látnak erre (még a 30 naposra is).

    De azt sem szabad elfelejteni, hogy anno a 7. generáció végén 24 óra alatt $800 milliót hozott a játék, 3 nap alatt egy milliárdot ($60/$80$100-os kiadásokkal jelent meg), és szeptember 17. december 31-e között, 32 milliót adtak el belőle (2/3-át PS3-ra, mert azzal lett reklámozva). Vagyis ha a Sony azt mondja, hogy kifizeti a Rockstar-nak az Xbox eladások utáni veszteséget, akkor lehet benne (ha nagyon minimális is) ráció, mert így hiába adna ki tetemes összeget, ha utána egy-két évig minden eladott példány és mikrótranzakció után 30%-ot kapnának... pluszban az eladott gépek, szolgáltatások és az így bevonzott új játékosok által vett más tartalmak. Hiszen anno a GTA V/RDR2 miatt is sokan vettek csak ezért konzolt (én is a GTA V miatt vettem főleg a X360-at).

    Fizzie: A Google világ életébe utálta az MS-t, és elég sok helyen próbált keresztbe tenni. Anno a WP-re nem adott ki natív YouTube app-ot, ezért az MS csinált egyet, viszont abba nem jelentek meg a reklámok. Egy ideig nem volt belőle semmi, de aztán megfenyegette az MS-t, hogy minden Google szolgáltatást használatát letiltja WP készülékéről ha nem távoltija el az alkalmazást. Aztán amit kiadott az csak egy app-ba ágyazott böngésző volt.

    De itt Xbox-on is amíg csak amikor kijött a Goolge által csinált app, akkor megszűnt a közvetlen feltöltés (régi app-ban fel lehetett tölteni az alkalmazáson keresztül a klipeket. Vagy állítólag azért nincs YouTube streaming lehetőség mert egyrészt MS, másrészt meg valami Sony/Google deal van mögötte (de ez nagyon régi pletyka).

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák