- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusi1981
aktív tag
válasz philoxenia #93755 üzenetére
Három bemenet van rajta, mindegyiken próbáltam.
Sajnos egyiken se jó a 4K. -
hombre[EU]
veterán
a Witch Queenbōl érdemes a deluxet venni,ha csak ~1hónapig lesz játszva? kell a fizerōs dungeonökhöz farmolni vagy végig lehet menni bármilyen karakterekkel?
Life, Uh, Finds A Way
-
pusi1981
aktív tag
válasz elder troll #93754 üzenetére
Köszönöm a segítségedet!
Nem tartom magam műszaki analfabétanak, de egyszerűen nem találok a beállítások között HDMI beállításokat vagy ahhoz hasonlót se.
Lehet felteszek YouTube ra egy videót ahogy lapozgatok a menübe aztán hátha tudtok segíteni az alapján... -
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #93804 üzenetére
Gondolom ez Destiny 2 akart lenni
Ha a simát veszed akkor nem kapsz hozzáférést:
- az aktuális és következő Season Pass-hoz (mert a Deluxe tartalmazott 4 Season Pass-t)
- Duality Dungeon-höz (ill. a Deluxe két Dungeon hozzáférést tartalmaz, ebből az egyik még nem jelent meg mert a Grasp of Averice-hez a 30th Anniversary Pack DLC-t kell megvenni)Ha csak a sztori érdekel, akkor simán elég a sima. A Dungeon-ök adnak extra loot-ot de nem olyat ami nélkülözhetetlen.
A sztori pedig Legendary szinten egész élvezhető, már nem csak az a régi végigszaladunk rajta
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
parandroid
félisten
válasz pusi1981 #93805 üzenetére
Másik kábellel is próbálj rá, nálam az megoldotta (igaz, az series s volt, és fullhd helyett csak sd jelet akart adni). Utána néztem, hogy a kábel egyik csatlakozójában volt egy sérült láb…
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #93806 üzenetére
ja hogy még meg sem jelent minden,amit a pack tartalmaz. akkor tényleg felesleges. azt a 30-40órát elvagyunk az alap verzióval is.
egyébként ezt simán rádobom a f2p destinyre és jó vagyok,ugye? nem kell hozzá más kiegészítōLife, Uh, Finds A Way
-
ricshard444
veterán
Ez a Metal: Hellsinger valami eszméletlen jó játék. Nem szoktam ritmus alapú játékokkal játszani, de ez annyira elkapta, hogy hihetetlen.
Ahogy a dobra elkezded a crit-t, aztán bejön a gitár és az ének és zúzol szó szerint a ritmusra, végig mosolyogtam. Mellé egy olyan kellemes, laza hangulat társul sztori szinten, hogy ajánlom mindenkinek.Vannak dolgok...
-
veterán
-
-
Norb79
őstag
válasz beyruth82 #93813 üzenetére
Cooptimust kell megnézni mindig ilyen kérdés esetén. 5 főig írja a local coopot.
Co-Optimus - Rayman Legends (Nintendo Wii U) Co-Op InformationÉs igen, az x360as verzió tud nagyobb méretű, mégis csúnyább (kisebb felbontású, kevesebb frémes lenni), sok játéknál van külön x360 meg x1 verzió, és láthatod, hogy amúgy az x360 verzió lenne az olcsóbb, ha azon is 75% off lenne, akkor az 750 forint lenne, vagy fordítva, ha nem lenne akciós akkor az x1 verzió 4ezer lenne.
-
Norb79
őstag
válasz beyruth82 #93815 üzenetére
Á, bocs, rosszat linkeltem, az a wii u verzió, az x1 verzió 4 főnél maxol local coopban.
Co-Optimus - Rayman Legends (Xbox One) Co-Op Information
Amúgy a 360as verzió is 4 főben maxol. -
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
Steve1207
veterán
Az Ascent hozta a megváltást, nem tudtam, hogy ezek a twin stick hack n slash-ek ilyen jók. Kár, hogy nagyon magával ragadónak kell lennie a környezetnek és az is a kitételem, hogy azért legyen egy elfogadható mérete a karakternek, ne valami pöttöm kis vacakot kelljen irányítani, mert utóbbiakból van sok, aztán hiába jók, az nem érdekel már olyan formában.
[ Szerkesztve ]
.
-
addikt
válasz Steve1207 #93828 üzenetére
Azért én úgy láttam itt is vannak változó kamera távolságok. Már ha jól láttam...és pont az jutott eszembe, hogy néha elég távoli. Majd egy rendes gameplay video erre jobban rávilágít.
Meg itt a kérdés az, hogy mennyire lesznek általánosak a területi skillek, illetve azok milyen sebzéssel járnak.
Az Ascent például tök jó játék, de azzal nehezen boldogul egy olyan ember, akinek erre nem igazán áll rá a keze. Páromnak sem nagyon jött be...
Én hamar megszoktam, mert régen is voltak ilyen játékok és sok esetben a területi sebzést sem ismertük, mint fogalom.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Azt láttam, hogy itt is sokaknak meggyűlt vele a baja, pedig kb alig kell figyelni a mozgás karra, azt csak pozicionálod kb optimálisan, de semmi precízséget nem igényelne. Pont ezért tetszett meg a stílus, mert szintén nehezebbnek gondoltam.
Global: remélem a kilépők nagy részét mindenki végigjátszotta, mert nagyon jó kis játékok
A Plague Tale alap, más kategóriában a Flynn és a Lost Words is csúcs játék. Aztán ott volt a Mighty Goose retrósnak, The Artful még a zenés beütés meg a csiliviliség miatt elmegy egynek és ott a SkateBird a móka miatt. FF13 maradt ki itt boxon, mert azért az hosszadalmas, de rég volt, hogy ennyi ajánlott kilép, a fele 9-10/10-es..
-
addikt
-
addikt
válasz Steve1207 #93830 üzenetére
Sokan olyan típusú játékhoz szoktak, mint például a Diablo III. Ahol azért hangsúlyosak a területi skillek, vagy a közelharci elemek. Ebből a szempontból sokkal egyszerűbben irányítható játék.
Az Ascent azért sok koca gamernek feladta a leckét, és már az elején feladták a játékot is.
Régebben azért több ilyen játék volt, ahol meg kellett tanulni a pozícióba helyezkedést, a pontos lövést.
Nekem például kifejezetten tetszett...volna...ha nem lett volna ennyire bugos, amiről korábban többet írtam, és képeket is tettem be. Szerintem nem volt jó a start.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Ugyan nem ms rewards, de egy fa elültettetett a napi feladatokból
Fa típusa: Mangrove
Hely: Kenya.
-
urbi73
senior tag
Saints Row új része 24 ezerért nem sok egy kicsit ? Elégé lehúzták a tesztek alapján , pedig meg akartam venni. :
-
-
Bogyi007
veterán
-
addikt
[TGS2022] TGS2022 Street Fighter 6 Special Program
Ma délután élőben.ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
AMD Power
titán
Kicsit off de hátha most akar venni valaki tv XBOX mellé. Best ajánlat emberi áron....
SAMSUNG QE55Q95TDTXXH 4K UHD Smart QLED Televízió, 138 cm
-
addikt
válasz AMD Power #93839 üzenetére
Nincs Dolby Vision és a frissített TD modell emlékeim szerint már ADS paneles. Szemben a korábbi VA verzióval.
...ha esetleg ez zavarna valakit.
Plusz ez is panel lottós darab. Többen bevilágítás miatt küldték vissza, másoknál meg nincs semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
-
SafE84
tag
válasz Bad Pritt #93842 üzenetére
Na várj, akkor elvesztettem a fonalat.
ρσгτσ már korábban is leírta ezt, hogy lehet split screen tolni, annak ellenére, hogy hivatalosan nem lehet. A videóban is ez van konkrétan.
Csak az nem teljesen tiszta nekem, hogy akkor online kell a menüben várakozni a másiknak egy másik boxon majd megcsinálni, amit leírtak?
Vagy tényleg teljesen tévúton járok ezzel?![ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz SafE84 #93843 üzenetére
Elvileg elég már egy is, próbáld meg ezt mondjuk. Már több megoldás is van rá, a DF videó az egyik.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz SafE84 #93847 üzenetére
Eurogamer is hasonlóan bírta működésre a rendszert, ha a másik nem működik. Annyi a lényege mindnek, hogy valahogy két helyi játékost kell egy fireteambe passzírozni valahogy.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Formula-1
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 lemezes, 2 TB-os SSD-vel
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest