- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
én most éppen a Metro Exodus Sam történetét tolom.. lehet hogy csak én vagyok így de kezd nekem kicsit unalmas lenne ez az Orosz filing...nekem most is ez köszön vissza.. persze nem véletlen.. és akkor a Stalkerről ne is beszéljünk
[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Thusor
őstag
Xbox live status szerint nincs gond a szolgáltatásokban. Ugyanakkor se a party-ba csatlakozás vagy meghívás nem működik. Se Xbox-ról se Overwatchon belülről. Kimegy a meghívás de a meghívott fél nem kapja meg. Tud erről valaki valamit?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Wesder
félisten
Volt egy kis időm FH2-zni. Hogy ez még mindig milyen jó, az eszem megàll.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
totalwarrior
tag
válasz szimszonos #56761 üzenetére
Hisense U8QF, Sony XH950, illetve az Oledeknél elvileg nem kell 1000 nit.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szerintem maga a történet mellet húzódó hangulat/stílus az, ami egy idő után sok tud lenni. Vagyis nem mindenkinek...de bevallom nekem is hasonló érzéseim voltak.
Én annyira nem várom a Chernobylite -t, de egyszer biztos játszani fogok vele.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
.LnB
titán
A cross save, az egyenlő az account merge-dzsel? Mert a PCs accomat szívesen folytatnám valamelyik konzolon.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ennek azért nézz utána, mert súlyos tévedés.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Gaben360
senior tag
Látom Te is bevetted a marketing maszlagot....
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg a napokban bejelentik a feature-t, hogy xCloudnak köszönhetően már a játék letöltésekor játszhatunk a teljes változattal várakozás nélkül. [link]
Live-Die-Respawn
-
addikt
Elvileg minden platformról elérhető lesz a mentés. Gyakorlatban viszont nem vágom hogy lesz a megvalósítás. Mivel lehet valakinek 2 külön Warframe accountja két külön mentéssel.
Vagy választani kell, hogy melyik accounthoz rendeled a játékmentést. Vagy lesz accounton belül átlépési lehetőség. Vagy nem tudom...
Eleve nekem is hozzá van rendelve az Xbox felhasználóm, a Twitch, és a Prime Gaming account.
Szerintem egy Warframe accounton belül 1 mentés lehet, aztán vagy törölni, vagy unkinkelni lehet azt, amelyik nem (/vagy kevésbé) fontos.
[ Szerkesztve ]
-
craftsman01
senior tag
-
Farkassacred
őstag
De mit érsz azzal a batár nagy fényerővel, ha részletek nem jönnek úgy ki, mint oleden. Itt minden összefügg mindennel, szimplán csak a fényerőt nincs értelme szerintem elővenni. Teljesen más kategória pl. egy ac valhalla oleden, kisebb" fényerő ide vagy oda.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
mettek
addikt
A baj csak az hogy ez a stream játék nem nagyon működik. Nekem legalábbis telefonon játzshatatlan akkora a lag. Emellett akad is rendesen meg a felbontást is 360p-re veszi vissza sokszor. Mindegy hogy mobilneten vagy stabil wifin használom.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Wesder
félisten
Tencent megvette a Sumo Digital-t.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
válasz tisztelturam #56774 üzenetére
Pl legutóbb a Sackboy-t a sonynak, ami nagyon ütős lett.
-
addikt
válasz mettek #56776 üzenetére
TiMi Studio Group, a Tencent leányvállalata egyeztetett korábban az MS -sel, amiről nem nagyon tudunk még részleteket. Csak annyit, hogy konzolt és PC -t fog érinteni.
Lehet majd további összefonódás, de erről szintén nem sok mindent tudunk. A felvásárlás ténye vagy pozitív, vagy negatív nekünk. Ez majd kiderül.
Szerk.:
Szerintem csak idő kérdése, hogy a Tencent mikor száll be aktívan a konzol piacra. Van ott pénz rendesen.[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz l.skywalker #56777 üzenetére
... sosem játszottam, de néztem gameplay-t és VR-ékat, amikor tolták... van egy hangulata, sokat lehet röhögni (De főleg azon, hogy milyen szarul van megoldva a párosítás és amíg nem érsz el egy komolyabb szintet, csak a szenvedés megy ... lehet azért elveztem, mert nem én szoptam, csak néztem )
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #56777 üzenetére
De az volt a kérdés, hogy milyen maradandó játékot csinált!
-
l.skywalker
Topikgazda
Ja, akkor my bad. Habár a Hood marandóan szar lett...
#56781axlfsil - Én próbáltam. Nem sok van benne. A lopakodás lenne a lényeg, de konkrétan 4 meccs után mindenki rájött, hogy nem kell lopakodni, hanem rush. És konkrétan futóverseny lett a játék. Aki először megszerezte a ládát és elkezdte a kimentést, azé a győzelem. Csak a megfelelő kimentési pontot kellett megtalálni és befoglalni mellett 2 spawn pontot. Én azt hittem, hogy a lopakodás és az íjászat lesz a fő szerep.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Peat76
őstag
Erre nagyon kíváncsi leszek holnap....
“Alpha Point”—UE5 Technical Demo
A Gears 6-ból is jöhetne már egy kis kedvcsinálóSony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
-
30z.Samu
félisten
Na, kicsit megkésve, de befejeztem a Resident Evil Village-et.
Mirandával a boss fight epic volt, rohadt jó volt a zene alatta. Azt sajnáltam, hogy Ethan meghalt (már ha tényleg meghalt ugye, ennél a játéknál már nem lehet tudni ), de van egy olyan sanda gyanúm, hogy a következő ilyen RE-ben Rose lesz a főszereplő. Ami a grafikát meg az egyebeket illeti, eredetileg S-en sem volt bajom a játék látványvilágával, de az X megint rátett egy lapáttal. A story vége után gondoltam elkezdem elölről és megnézem ott is RT-vel a játékot, itt már azért látható a különbség. Teljesítménnyel nem volt panasz, látszólag stabilan tartja a 60fps-t, egyszer megfagyott pár másodpercre, de utána ment tovább minden. Ez egyébként S-en is előfordult és ott is egyszer. Összességében nagyon tetszett a játék, tuti végig fogom majd játszani még legalább egyszer. Nektek amúgy melyik tetszett jobban? A 7 vagy ez? Igazából összességében én talán a 7 felé hajlanék, de ez is nagyon tetszett.
Szerintem most a Valhallát fogom folytatni, megyek vissza Angliába gyönyörködni, most már 4K@60fps mellett. De erősen gondolkodom, hogy most már tényleg el kellene kezdeni a Doom Eternal-t, most már itt lenne az ideje lezúzni a Földön is a démonokat.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
válasz tboy93 #56794 üzenetére
Szerk.
Nem készül PS5 vàltozat.
A PS4-es vàltozat is csak a Kickstarter miatt készült el.
Engem inkàbb az lepett meg hogy jobban fog futni SS-en, mint One X-en. Nem lett elhanyagolva.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest